Overslaan en naar de inhoud gaan

Zomerexpositie in vanBeresteyn

Door Willem van der Werf op vrijdag, 6 mei, 2016 - 12:35

KUNST - Cultuur- & Congrescentrum vanBeresteyn in Veendam nodigt regelmatig amateurkunstenaars uit om te exposeren. Inmiddels is het een traditie geworden om gedurende de zomer iedereen de mogelijkheid te bieden om een kunstwerk te laten zien: de zomerexpositie. Niet alle kunstenaars hebben genoeg werken waarmee ze een hele expositie kunnen vullen. Dit is een mooie gelegenheid om toch hun werk te laten zien.

Oproep aan amateurkunstenaars om hun werk aan te melden voor de zomerexpositie
Van 18 juli tot 26 augustus 2016 wordt de expositieruimte in het Cultuurcentrum beschikbaar gesteld voor de kunst van amateurs uit Veendam en omstreken. Het gaat om beeldend werk in het platte vlak.

Behalve de kans om te exposeren, is er ook nog de mogelijkheid dat het kunstwerk als Zomerkunstwerk van vanBeresteyn wordt gekozen. Het publiek kan hiervoor zijn stem uitbrengen.
Iedereen die een schilderij, foto of een tekening wil exposeren kan zich opgeven. Opgave gebeurt via een opgaveformulier met daaraan toegevoegd foto’s van het werk.
Uit de aangeboden werken wordt een selectie gemaakt door een selectiecommissie.

Aanmelden kan tot 2 juli: schriftelijk bij cultuurcentrum vanBeresteyn, of per mail kunstinvanB@veendam.nl. Na aanmelding ontvangt de deelnemer nadere informatie.
Op 11 juli wordt bekendgemaakt welke werken zijn geselecteerd.

Meer informatie is te verkrijgen via: kunstinvanB@veendam.nl

Vooraankondiging: gedurende de Oktobermaand Kindermaand is er een kinderexpositie