Overslaan en naar de inhoud gaan

De Grote Hypnose Show in vanBeresteyn

Door Eindredactie op vrijdag, 6 mei, 2016 - 11:18

20160506_vanB_Rinke-Jacobs1.jpg

HYPNOSE - Deze show zal gegeven worden door niemand minder dan Rinke Jacobs. Rinke Jacobs bezorgt jong en oud met "De Grote Hypnose Show" een onvergetelijke avond. Hij biedt het aanwezige publiek de unieke mogelijkheid om persoonlijk kennis te maken met het fenomeen hypnose door deelgenoot te worden van deze indrukwekkende show. Voor zowel deelnemers als publiek fascinerend en amusant tegelijk.

Rinke Jacobs heeft grote bekendheid verworven door zijn deelname aan het SBS6 televisieprogramma "De Nieuwe Uri Geller" en het RTL4 vrijdagavondprogramma "You 're back in the Room" met Beau van Erven Dorens.

Naast het werk als hypnotherapeut in zijn eigen praktijk te Amsterdam is hij professioneel showhypnotiseur en is hierdoor een graag geziene gast op tal van grote shows. Bekende Nederlanders weten de weg naar Rinke te vinden, net zoals verscheidene omroepen die met regelmaat beroep doen op zijn deskundigheid.

Iedere show weer weet Rinke de power van hypnose te combineren met humor zoals geen andere Nederlandse hypnotiseur dat kan.

Een unieke ontdekkingsreis door de wondere wereld van het menselijke brein.

Vrijdag 13 mei
Aanvang 20.15 uur

vanBeresteyn / Museumplein 5a  / 9640 AD Veendam /  www.vanberesteyn.nl