Overslaan en naar de inhoud gaan

Foppe de Haan en Evert ten Napel verzorgen samen
de vanBeresteynlezing op dinsdag 10 mei

Door Eindredactie op vrijdag, 6 mei, 2016 - 11:17

20160506_vanB_Foppe_de_Haan.jpg

LEZING - vanBeresteyn prijst zich gelukkig met het feit dat Foppe de Haan tijdens zijn lezing wordt vergezeld door Evert ten Napel.

Foppe de Haan is een uniek mens omdat hij op een ingetogen en onopvallende manier mensen weet te bewegen om het beste in zichzelf naar boven te halen, waardoor een team beter presteert. Zijn werkwijze, motivatie en leiderschap weet hij nauwgezet met enthousiasme en aansprekende voorbeelden onder woorden te brengen, zodat een ander er ook iets van op kan steken.

Evert ten Napel staat als sportverslaggever en voetbalcommentator bekend als een man die de taal van het volk spreekt. In ruim 25 jaar Studio Sport heeft hij vele unieke momenten van dichtbij meegemaakt. De eerste Elfstedentocht overwinning van Evert van Benthem in 1985, het Heizeldrama bij Liverpool-Juventus en het WK in 1978 in Argentinië waar hij als radiocommentator bij aanwezig was.

De Haan en Ten Napel hebben vaker samen dit soort avonden verzorgd en samen beschikken zij over een schat aan verhalen, anekdotes en ervaringen in hun jarenlang verblijf in de wereld van het voetbal.

Aanvang van de lezing is 20.00 uur.

Kaarten a € 12,50 ( CJP € 10,00) zijn verkrijgbaar bij de theaterkassa (ma – vr van 13.00 – 16.30 uur). 

Reserveren kan via vanberesteyn@veendam.nl of 0598 634566.