Overslaan en naar de inhoud gaan

De nieuwe theatergids van vanBeresteyn is uit!

Door Willem van der Werf op vrijdag, 6 mei, 2016 - 08:40

Coverjpg.jpg

GIDS -  De nieuwe theatergids voor het seizoen 2016 2017 van theater vanBeresteyn is uit. Op de cover staat één van de grotere namen die in het nieuwe seizoen naar Veendam komt: Herman van Veen. Andere grotere namen zijn o.a. Karin Bloemen, Paul de Munnik, Daniel Lohues, Jandino, Javier Guzman, Sanne Wallis de Vries en Stef Bos. En dat is maar een greep uit de interessante lijst van artiesten. Er is veel muziek op het gebied van streektaal, rock- n roll, country en blues in soms bijzondere en mooie combinaties. Voor kinderen en toneelliefhebbers staan er een aantal hele mooie voorstellingen en natuurlijk is er weer volop cabaret!

De theatergids is inmiddels verzonden naar de Vrienden van vanBeresteyn, zij hebben op basis van hun Vrienden-lidmaatschap recht op voorrang bij inschrijving. In de periode van 6 tot 9 mei wordt de gids naar de vaste bezoekers van het theater verzonden. Vanaf dat moment staan de nieuwe voorstellingen online op www.vanberesteyn.nl en daarmee is de kaartverkoop voor iedereen geopend.

Kaarten voor het nieuwe seizoen zijn tevens verkrijgbaar bij de theaterkassa, geopend van ma – vr van 13.00 – 16.30 uur.