Regio

Vrijmarkt en Koningsspelen Eurohal Zuidbroek



Eurohal Zuidbroek.png

ZUIDBROEK -  Reeds vele jaren organiseert Eurohal Zuidbroek | Expo & Events de EuroBazaar op zondag. Een succesvol evenement dat we willen gaan uitbreiden met allerlei thema’s. Op zondag 24 april as. staat het evenement in het teken van de Koningsdag en Koningsspelen. We nodigen u van harte uit om deel te nemen aan deze markt.

Een gedeelte van de Eurohal Zuidbroek zal op 24 april worden gereserveerd voor kinderen t/m 12 jaar die een gratis plek krijgen op de Vrijmarkt. Ga op zolder en verzamel al je spullen die je wilt verkopen. Neem een deken mee en stal het gratis uit in de Eurohal voor de verkoop. Voor volwassenen hebben we een Koningskorting van 50% op het normale standgeld. De kosten voor de eerste 3 meter zijn € 5,= (normaal € 10,=) en voor elke extra meter € 1,25 (normaal 2,50).

Eurohal Zuidbroek | Expo & Events zal zorg dragen voor voldoende PR en ruime aandacht in de pers en op social media. Aanmelden kan via info@eurohalzuidbroek.eu! We reken op een grote opkomst! Met vriendelijke groet, Sievert Uneken Eventmanager Eurohal Zuidbroek | Expo & Events