Overslaan en naar de inhoud gaan

Veendam 1894 stelt vertrouwenspersoon aan

Door Eindredactie op zaterdag, 16 april, 2016 - 07:53

Veendam 1894.jpg

VEENDAM 1894 - Vanaf vandaag beschikt Veendam 1894 over een vertrouwenspersoon binnen de vereniging. De vertrouwenspersoon valt onder de net opgerichte Commissie Support. Deze commissie gaat zich bezig houden met diverse zaken die het voetbal mogelijk maken, zoals de veld- en kleedkamer indeling, het begeleiden van de leiders en scheidsrechters en zal de normen en waarden van de club gaan bewaken. 
 

Jenne Olijve zal dus de rol van vertrouwenspersoon gaan vervullen. Jenne is aanspreekbaar voor zowel leden, ouders als vrijwilligers om problemen te bespreken op gebied van ongewenst gedrag. Dit ongewenste gedrag hoeft niet alleen binnen de vereniging af te spelen, maar kan ook buiten de vereniging afspelen. Jenne geeft aan dat hij blij is dat hij als vertrouwenspersoon binnen de club is geworden. “Veendam 1894 is een groeiende vereniging en binnen deze vereniging is een vertrouwenspersoon noodzakelijk.

Mocht iemand zich bij mij melden, dan zal ik de betrokkene begeleiden in het gehele proces. Zaken die mij verteld worden, worden in vertrouwelijke sfeer behandeld. Dit is zeer belangrijk voor de betrokkene en ik garandeer dan ook dat alles vertrouwelijk is”, aldus Jenne.