Overslaan en naar de inhoud gaan

Verslag zaalvoetbal V&Z en Winkler Prins competitie
week 12

Door op zondag, 27 maart, 2016 - 13:53

V&Z_Veendam.png

Hoofdklasse
Het eerste team van Galacticos deed afgelopen maandag van zich spreken door Futsal Topbrands met 10-4 aan de zegekar te binden. Galacticos-speler Bahceci scoorde vier goals. En afgelopen vrijdag was het weer prijs voor Galacticos. Sandra's Hairstudio kwam er niet aan te pas en verloor met 11-1. En voor Galacticos scoorden Bahceci (7) en Yuksel (4). Met deze twee overwinningen heeft Galacticos vijf punten meer dan TTK en een veel beter doelsaldo. Er zijn voor beide ploegen nog drie wedstrijden te spelen.

Beautysalon Jannie verloor in een spannende wedstrijd met 5-6 van Sportplein waar Kroon er drie van scoorde. Futsal Tobrands leed ook vrijdag weer een nederlaag tegen Draaijer Schilders. Door deze overwinning gaat de strijd tegen degradatie nog tussen drie teams. Laatste staat Sandra’s Hairstudio met tien punten en daar boven Draaijer Schilders met veertien punten en Wilsumer Chalets met vijftien en alle drie spelen nog twee wedstrijden.

Tweedeklasse
Autobedrijf Smid leed een gevoelige nederlaag tegen Riklis Karto. De mannen van Riklis Karto wonnen met 5-2. Galacticos 2 werd met 9-1 afgedroogd door Ciseaux D'or. Daarmee zal promotie voor Galacticos 2 moeilijk worden en Ciseaux D’or speelde zich zo goed als veilig. MF Shipping liet twee punten liggen tegen Vireau Bloemen door met 1-1 de buit te verdelen. In de laatste seconden scoorde Siebring uit een vrije schop: 1-1. Clias/v.d. Laan Verzekeringen won met 5-4 van Osman Gazi. Clias nog een kleine kans om tweede te worden samen met Autobedrijf Smid, MF Shipping en Galacticos 2. Autobedrijf Smid en Galacticos 2 hebben een wedstrijd minder gespeeld en hebben allebij 26 punten. Alleen Galacticos heeft 23 punten. Slagerij K. Nieland had het druk afgelopen week. Ze moesten twee keer aan de bak. Afgelopen maandag werd met 4-4 gelijkgespeeld tegen Boomkwekerij Bijmolt en afgelopen vrijdag werd er met 13-1 verloren van OLRO Wear. Slagerij K. Nieland had maar drie veldspelers en een doelman over, die een grotere nederlaag voorkwamen. Brongers scoorde vijf goals en Muurman vier van de dertien goals. Het lijkt er op dat Kuko Kozijnen kampioen gaat worden in deze klasse. En Werkmax zaal waarschijnlijk als tweede eindigen. Kuko Kozijnen won met 4-1 van Kruit en Kramer. Kuko Kozijnen-speler Dijk scoorde drie goals. Werkmax won van naaste belager Dofine met 8-6. SWO Veendam won met 5-4 van De Woldstreek en heeft ook nog een kleine kans om tweede te worden. Onderin heeft Kruit en kramer nog een kleine kans om degradatie te voorkomen en zullen De Woldstreek en Boomkwekerij Bijmolt ook moeten vechten om niet te degraderen. Riviéra United won met 10-1 van degradant Galacticos 3.

Derdeklasse
Regio Isolatie komt volgend seizoen uit in de tweede klasse. Smurfit/Kappa won met 7-3 van SCA- Hygiëne. En JW Bouw verspeelde de derde plaats aan Smurfit/Kappa. SC Wiebri won met 5-4 van Smurfit/Kappa.

Vierdeklasse
In deze klasse blijft het spannend. DWS/Drukkerij v.d. Kooi moest in het strijdperk treden tegen Van Ringh. En DWS/Drukkerij won met 8-1 van Van Ringh. S. Zuidema scoorde vijf goals voor DWS/Drukkerij. Afterbeat won met 16-3 van Team 49 érs. Afterbeat heeft nu een punt minder dan DWS en moet nog twee wedstrijden spelen. Voor Afterbeat scoorden Bijl (6) en Van Zwol (5) van de zestien goals. Pizza in the Box heeft nog een kleine kans om te promoveren, maar zal beide wedstrijden moeten winnen. Pizza in teh Box won met 5-3 van GHV/Vastgoed Partner. Door deze nederlaag heeft GHV/Vastgoed Partner geen kans meer op promotie. Veendam Fanatics- De Kandelaar werd 8-2.

De eerste nieuwe teams hebben zich aangemeld en dat is een goed teken voor onze competitie. Een paar teams zullen ook van naam veranderen, maar blijven wel bij V&Z spelen. Als het zo door gaat hebben we volgend seizoen weer een aantal teams meer dan dit seizoen. Men kan zich aanmelden tot 1 augustus.