Overslaan en naar de inhoud gaan

Studio fotoshoot in ABC complex voor portretten
tegen Lyme ter ondersteuning Adelien

Door Henk Drenth op dinsdag, 29 maart, 2016 - 23:00

ABC Fotoshoot ter ondersteuning van Adelien (3).jpg

OP PORTRET - Op zaterdag 2 april staan op het ABC binnenplein twee fotostudio’s opgesteld. Tijdens de fotoshoots worden er familie en kinderportretten gemaakt voor slechts € 8,50 euro (zie onderstaande voorbeelden). Natuurlijk kunnen ook stelletjes op portret. Mogelijk is er voor model ook visagie en hairstyling aanwezig, bericht volgt nog.

Het originele fotobestand wordt naar uw mailadres gestuurd. Zodat u zelf de vrije hand hebt om ze te delen, en af te drukken van briefkaart tot grootformaat. En natuurlijk kunnen ze op social media worden gedeeld.

De opbrengst van de fotoshoot komt geheel ten goede aan Adelien Oortwijn. In haar kindertijd werd ze door een tekenbeet besmet met de ziekte van Lyme. Haar huisarts vond dat er niets aan de hand was, en helaas wordt de ziekte nog steeds onvoldoende onderkend.

Ze heeft zelf de middelen niet om allerlei dure behandelingen en supplementen te betalen. Op 9 april wordt het landelijk loopevenement ‘Lopen voor Lyme’ gehouden, en er is een team voor haar opgericht. Eindelijk krijgt ze een kans, en eigenlijk ook een enige kans voor een noodzakelijke behandeling en om verder te kunnen.

Wij (Bhan Soekhai, Gesinus Hemmes en Henk Drenth) willen met de opbrengst van deze fotoshoot Adelien ook ondersteunen. Op het officiële affiche kunt u haar verhaal lezen.

Adelien zelf reageerde dolenthousiast met dat het haar weer goede hoop en moed geeft voor 9 april, wanneer het loopevenement ‘Lopen voor Lyme’ ook voor haar plaats gaat vinden.

Op het ABC plein zal tevens een Harley Davidson motor van Ronnie Meijer van de Motorploug N33 aanwezig zijn voor het poseren.

Op www.lopenvoorlyme.nl/team/adelien-gaat-door is alle informatie te vinden. Daar kan ook worden gedoneerd.

De fotoshoot vindt zaterdag 2 april plaats op het ABC binnenplein van 10 tot 16 uur. Met vriendelijke medewerking van Albert Heijn, Blokker, C&A en 't Veenhuus.