Overslaan en naar de inhoud gaan

Bijeenkomst Mantelzorg en Autisme
Thema is Puberteit en autisme

Door Eindredactie op dinsdag, 22 maart, 2016 - 16:57

Maandag 11 april 2016  met als thema: Puberteit en autisme. De gastsprekers zijn Iris van der Hulst, behandelcoördinator en Pascale van Damme, zij is Sociaal Pedagogisch Verpleegkundige bij Accare.

Autisme heb je nooit alleen
Autisme betekent een leven lang anders. Dat heeft gevolgen voor personen met autisme zelf. Maar zeker ook voor naasten, de mantelzorgers. Of het nu gaat om ouders, de partner, kinderen, broers/zussen, grootouders of vrienden. Hoe hou je het vol als mantelzorger?

Om de maand wordt er een bijeenkomst georganiseerd. Tijdens deze bijeenkomsten  kunnen bezoekers met elkaar praten over een leven met autisme en wat dit betekent.

U bent van harte welkom op maandag 11 april  van 19.00 – 21.00 uur in de zaal van het ouderenwerk Compaen, ingang Ontmoeting aan het Jan Salwaplein 3 in Veendam. Graag aanmelden voor 8 april. 

De bijeenkomsten worden in samenwerking met Compaen, de NVA Groningen/Drenthe en Autisme Netwerk Groningen georganiseerd. 

Mocht u meer informatie willen of vragen erover hebben dan kunt u contact opnemen met Sjeni Mustafa van het Steunpunt Mantelzorg. Zij is van maandag tot en met donderdag aanwezig   via de telefoon: 0598-698119 of e-mail een bericht naar smustafa@compaenveendam.nl