Overslaan en naar de inhoud gaan

De Kandelaar organiseert een Alphacursus

Door Eindredactie op dinsdag, 15 maart, 2016 - 20:04

CURSUS - Iedereen kent de momenten dat je jezelf vragen stelt als: “waarom ben ik hier?”  “Wat is eigenlijk de zin van het leven?” en “Is er meer?” Deze vragen worden vooral gesteld rondom life events als geboorte, sterven, verandering van baan, werkloosheid, enz. Soms worden die vragen weer weggestopt, maar je kunt ze ook stellen op de Alphacursus. Bij Alpha ga je met elkaar op zoek naar een antwoord op deze en soortgelijke levensvragen.

Wat is Alpha? Met anderen op zoek gaan naar de zin van het leven.  Tijdens ongeveer tien interactieve en gezellige avonden en een weekend ontdek je wat het christelijk geloof inhoudt.
Je ontmoet leuke, nieuwe mensen. Je denkt samen met de andere deelnemers na over vijftien inspirerende onderwerpen. Zoals: wie is Jezus? Wat is bidden? Waarom is er een kerk? Iedereen komt met zijn eigen vragen en ideeën. Daar is alle ruimte voor.
Je bent niet de enige; wereldwijd volgden ruim 29 miljoen mensen een Alpha.

Hoe werkt het? De Alpha avond begint met een gezellige en lekkere maaltijd. Na het eten luister je naar een kort inspirerend verhaal over een van de onderwerpen. Daarna is er alle ruimte om je vragen en gedachten te delen.

Wat kost het? De cursus is gratis, voor het eten kunt je een bijdrage in een spaarvarkentje doen.

Lijkt het je wat? Je bent van harte welkom op de introductieavond van 31 maart. Locatie: Buitenwoelkade 2, Veendam. Daarna kun je kiezen of je de hele cursus wilt volgen of niet.
Voor meer info en opgave (i.v.m.de catering) kun je bellen met Reina Boersema 0598 613401. Of mailen: reinaboersema.hoff@gmail.com of kijk op http://alpha-cursus.nl/