Overslaan en naar de inhoud gaan

Half dozijn voor ZNC in duel tegen Dalen

Door Eindredactie op dinsdag, 8 maart, 2016 - 18:32

VOETBAL - De kersverse tweedeklasser ZNC deed goede zaken voor eigen publiek. De Zuidbroek-Noordbroek Combinatie won met 6-1 van Dalen. Zuidbroekster Emiel Staal scoorde drie keer. Door deze zege staat ZNC op de achtste plaats in klasse 2L.

Ook derdeklasser Veendam 1894 (zon) pakte de volle mep punten in de thuisbeurt tegen MOVV. Het werd een nipte zege voor de geelzwarten: 2-1. Muntendam kwam in de uitbeurt tegen Zuidlaren niet in hun spel en verloor met 4-0. Dit integenstelling tot Wildervank (zon) dat aan de Woordmanslaan in Wildervank nipt met 3-2 won van Velocitas. Door deze overwinning staat de ploeg van oefenmeester Jaap Veldhuis op de derde plaats in klasse 3C.

Meeden ging op visite bij Alteveer maar van een 'verjaardagsfeestje' was geen sprake. Alteveer won met 3-0. Meeden is de 'rodelantaarn' drager in de vierde klasse.  

Ook DWZ kon het niet bolwerken in en tegen PJC. Het werd een 6-1 nederlaag voor de Wieksters. En Bareveld had ook geen succes in de uitbeurt tegen Oldambster Boys. Met een kleine nederlaag van 3-2 vertrokken de Barevelders huiswaarts. 

ZNC – Dalen 6-1

Veendam 1894 (zon) – MOVV 2-1

Wildervank (zon) – Velocitas 3-2

Alteveer – Meeden 3-0

PJC – DWZ 6-1

Oldambster Boys – Bareveld 3-2

ZFC Zuidlaren-Muntendam 4-0