Verslag zaalvoetbal V&Z Veendam – week 9

Door Eindredactie op zaterdag, 5 maart, 2016 - 15:40

Hoofdklasse
Sandra's Hairstudio won in een doelpuntrijke wedstrijd met 4-3 van titelkandidaat Futsal Topbrands. TTK deed hetzelfde door met 7-5 van Wilsumer Chalets te winnen. Door deze zege staat TTK bovenaan, met een punt voorsprong op Galactios 1. Maar Galacticos heeft 2 duels minder gespeeld. Rainbow Events won met 5-4 van Sportplein.

Eerste klasse
Osman Gazi won met 8-2 van Ciseaux D’or. Door deze zege is Osman Gazi bijna zeker van het kampioenschap. Want naaste belager Autobedrijf Smid verloor van MF Shipping met 3-1. En deze twee teams zullen vechten om plek twee dat recht geeft op promotie. Onderin deed Vireau de 'rode lantaarn' over aan Riklis Karto Hair. Het onderlinge duel werd door Vireau met 7-4 gewonnen en Reenders scoorde vijf goals. Vanaf plaats zes zijn de teams nog niet veilig in deze klasse.

Tweede klasse
Kuko Kozijnen had een goede week, want naaste belager Dofine verloor met 5-2 van slagerij K. Nieland. Dofine gaat samen met Werkmax waarschijnlijk uitmaken wie er met Kuko Kozijnen gaat promoveren naar de eerste klasse. Kruit en Kramer is in het bezit van de 'rodelantaarn' in deze klasse door met 5-2 te verliezen van OLRO Workwear. Omdat Boomkwekerij Bijmolt wel won verliet deze de laatste plaats. Boomkwekerij Bijmolt won van een zeer slecht spelend Calker/Heikens met 7-4 en Koeleman scoorde drie keer en vertelde dat hij de 'dozen' nog om zijn schoenen had, maar dat was niet te zien. Rviera United won met 4-1 van Euromail. Door deze zege kan het bijna niet meer mis gaan voor Riviéra United dat nu zes punten meer heeft dan Regioisolatie met nog drie wedstrijden te spelen.

Vierde klasse
Deze klasse blijft spannend. Vier teams hebben nog kans om kampioen te worden. DWS/Drukkerij v.d. Kooi is nu lijst aanvoerder door met 6-1 te winnen van middenmoter Veendam Fanatics. Afterbeat dat met veel moeite won van Avebe met 3-2 en is nu tweede op een punt. De komende twee weken zal veel duidelijk worden wie er gaan promoveren en degraderen.

Tevens wil het bestuur vermelden dat nieuwe teams zich weer kunnen aanmelden. Als het inschrijfgeld binnen is dan is men zeker van een plaats in onze competitie. We hebben nog enkele plaatsen vrij, maar vol is vol.