Overslaan en naar de inhoud gaan

Hamelhuys benefietavond - De kracht van het woord

Door Eindredactie op donderdag, 3 maart, 2016 - 18:49

GRONINGEN - Sinds enkele maanden kent Groningen een inloop-huis voor (ex-) kankerpatiƫnten en hun naasten: het Hamelhuys. Men kan hier terecht voor informatie, coaching, ontspannende behandelingen, of hulp aan huis. Dit alles wordt kosteloos aangeboden, zonder tussenkomst van de zorgverzekeraar. Een plek waar mensen zich thuis kunnen voelen. Iets wat heel belangrijk is in een tijd waarin zoveel onzeker voelt.
Om het Hamelhuys draaiende te houden, zijn veel donaties nodig. Daarom wordt er op zaterdag 19 maart 2016 een benefietavond georganiseerd in Simplon, waarvan de gehele opbrengst naar het Hamelhuys gaat. In samenwerking met vier Groningse acts en vier Groningse dichters, belooft dit een prachtige avond te worden.
Geniet deze avond van de muziek van singer-songwriters George Welling en Kerwin, en de bands Marjoram en Shoyu. Luister naar de verhalen van dichters Kasper Peters, Lilian Zielstra, Philip Rozema en Richard Nobbe. Gezamenlijk laten ze de kracht van het woord horen, voelen en zien.

Deuren open om 19.00 uur. Vanaf 20.00 uur begint het programma.
Voorverkoop: 7 euro entree (+ 1 euro servicekosten). Aan de deur 8 euro entree.
Kaarten zijn te koop via www.simplon.nl of bij de Jongens van Hemmes, Steentilstraat 10, Groningen.
Je vindt Simplon aan het Boterdiep 69, Groningen.