Overslaan en naar de inhoud gaan

Je spulletjes niet verkopen via Marktplaats of Facebook,
maar in Jouw Winkel in Veendam

Door Eindredactie op maandag, 29 februari, 2016 - 20:20

_MG_0983.jpg

Om oude spulletjes te verkopen zonder Marktplaats of Facebook te gebruiken, heb je een eigen winkel nodig zoals Mijn Marktkraam, Jouw Winkel of Mijn Tafel.

CENTRUM – in de Kerkstraat in Veendam start Wim van Nieff Jouw Winkel. Individuele mensen kunnen hier de winkel voor een bepaalde tijd huren om hun eigen spulletjes te verkopen. De winkel mag na eigen inzicht worden ingericht. De spullen die verkocht worden, worden verkocht door Van Nieff. Als de huurperiode is afgelopen, wordt het geld op de bankrekening van de huurders gestort. Van Nieff heeft zelf liever dat er particulieren zijn winkel huren. Hij zegt dat er genoeg mensen zijn die spullen via internet willen verkopen. Maar ze willen niet dat de mensen die de spullen kopen, aan de deur komen. Bij Jouw Winkel kan je je spullen laten verkopen zonder dat de mensen aan de deur komen.

_MG_0980.jpg

Het komt natuurlijk ook voor dat niet alles verkocht wordt. De overgebleven spullen worden na afloop weer terug gebracht naar de eigenaar. De eigenaar kan er ook voor kiezen dat Van Nieff de verkoop van de overgebleven spullen afhandelt. De opbrengst daarvan gaat dan uiteindelijk naar een goed doel. Donderdag 3 maart gaat de winkel van Van Nieff openen, alleen moest er nog wel het één en ander gedaan worden aan het oude pand van de Schoenenreus, o.a. werd er een nieuwe vloer ingelegd. 

_MG_0968.jpg

Van Nieff heeft, toen bekend werd dat het pand vrij was, meteen zijn kans gegrepen om van dit pand een eigen verhuurwinkel te maken. Concurrentie zal van Van Nieff niet kunnen vermijden. Hij is namelijk niet de enige in de buurt die een pand verhuurd aan mensen die spullen willen verkopen. Het liefst had Van Nieff deze winkel in Stadskanaal gehad. Maar daar zitten Marktkraam en MijnTafel. Hij gelooft dat de winkel een succes zal worden want de Kerkstraat is een gezellilge en actieve winkelstraat met voor elk wat wils.

Website: jouwwinkel-veendam.nl
Facebook: JouwWinkel