Overslaan en naar de inhoud gaan

Verslag zaalvoetbal V&Z Veendam - week 8

Door Eindredactie op zaterdag, 27 februari, 2016 - 13:51

zaalvoetbalr.gif

Draaijer Schilders wint degradatieduel

Hoofdklasse
In de hoofdklasse werden twee wedstrijden en daar won Draaijer Schilders het degradatie duel tegen Sandra’s Hairstudio met 7-1. Doelpunten werden gemaakt door Moed en Nijland die beide er twee maakten en Gort, Schortinghuis en Zuurman maakten elk een. Rainbow Events deed goede zaken door met 3-2 te winnen van Wilsumer Chalets die daar door in de gevaren zone zijn gekomen en Rainbow Events zo goed als zeker is van lijfsbehoud.

Eerste klasse
Galacticos 2 won in de eerste klasse van Xelvin Techn. Detach. met 5-3. Wijks scoorde er twee van de vijf en voor Xelvin scoorde R. Venhuizen ze alle drie. Beste Hypotheek verloor van Clias/v.d. Laan Verzekeringen. In deze pittige duel kwam Clias met 0-3 voor, maar Beste Hypotheek kwam nog heel dichtbij, maar kwam niet verder dat 2-3.

Tweede klasse
In de tweede klasse lijkt Werkmax definitief af te haken voor promotie naar de eerste klasse, want nu werd er verloren van middenmoter Calker/Heikens met 1-3.

Derde klasse
Riviéra United lijkt het kampioenschap niet meer uit handen te geven in de derde klasse. Nu werd er vrij gemakkelijk gewonnen van Fc. Titanium met 8-2 en komt degradatie voor Fc. Titanium nu ook dichtbij, want de naaste concurrent SC Wiebri won nipt van Bareveld met 2-3.Voor Bareveld scoorde Schuitema beide goals en voor SC. Wiebri scoorde N. Seip de drie goals. In de middenmoot won Euromail met 4-2 van JW Bouw.

Vierke klasse
In de vierde klasse leed Van Ringh een nederlaag tegen CGKV De Kandelaar en blijft laatste. De dames van V&Z Veendam wonnen de bekerwedstrijd tegen de Pelikanen met 7-3 en gaan dus naar de volgende ronde. In de bekercompetitie van V&Z werden deze week de volgen de wedstrijden gespeeld. TTK – Galacticos 3 werd 12-0, SA Hygiëne werd 4-14, Avebe-Riklis Karto Hair werd 1-5,Slagerij K. Nieland- GHV/Vastgoed werd 16-2 en De Woldstreek tegen Vireau Bloemen was de laatste, maar ook de mooiste wedstrijd uit deze ronde. De eerste helft ging gelijk op en eindigde dan ook in 2-2, maar in de tweede helft liep Vireau Bloemen uit naar 2-5 en Vlap maakt er drie van de vijf.

Vrijdagavond is er geloot voor de kwartfinale wedstrijden en de volgende wedstrijden zijn daar uitgekomen. Riklis Karto – Galacticos 1 en deze wordt gespeeld op 16 maart en op 18 maart zijn de andere wedstrijden. Beautysalon Jannie – TTK, Vireau Bloemen – Futsal Topbrands en Slagerij K. Nieland – Kruit en Kramer.