Overslaan en naar de inhoud gaan

Borgerswold-Experience Veendam,
het grootste activiteitenpark in de regio!

Door Willem van der Werf op vrijdag, 26 februari, 2016 - 09:32

Borgerswold-Experience-1.jpg

BORGERSWOLD -  Vanaf 1 mei zal er een nieuwe onderneming actief zijn in het prachtige recreatiegebied Borgerswold in Veendam. Borgerswold-Experience gaat diverse outdoor-activiteiten aanbieden en samenwerken met alle reeds aanwezige bedrijven in het recreatiepark.

Reeds lange tijd wordt gezegd dat het park alles in zich heeft om uit te groeien tot een activiteitenpark waar men een unieke combinatie van activiteiten vindt. Naast de reeds aanwezige activiteiten zoals waterskiƫn, 18 holes golfbaan, 9 holes Pitch & Putt baan, paardrijden, midgetgolf, kanovaren, waterfietsen, zweefvliegen en een subtropisch zwembad komt Borgerswold-Experience met diverse nieuwe activiteiten. Paintball, boogschieten, bootcamp en survival zijn een paar nieuwe activiteiten die vanaf 1 mei worden aangeboden.

Daarnaast heeft de nieuwe firma de wens tot het realiseren van een professioneel klimpark. Een activiteit die perfect past in de omgeving en prima aansluit bij de overige activiteiten. Deze combinatie van activiteiten maakt het eigenlijk voor iedereen aantrekkelijk om naar Borgerswold in Veendam te komen. Scholen, bedrijven, families, verjaardagsfeestje of vrijgezellenfeest, iedereen is welkom.

Naast de activiteiten zijn er diverse horecazaken aanwezig die kunnen zorgen voor een compleet verzorgd feest of activiteit. Op dit moment wordt de laatste hand gelegd aan het nieuwe Steakhouse dat samen met het kantoor van Borgerswold-Experience de entree van het park moet gaan worden.

Wilt u meer informatie of contact met de nieuwe firma? De website www.borgerswold-experience.nl is in de lucht of kijk op Facebook voor de laatste ontwikkelingen!