Overslaan en naar de inhoud gaan

Verslag zaalvoetbal V&Z en Winkler Prins competitie
week 7

Door Eindredactie op zondag, 21 februari, 2016 - 10:20

zaalvoetbalr.gif

O.G. Team laat na TTK ook Galacticos 1 achter met lege handen

Hoofdklasse
Maandagavond werd Galacticos 1 getrakteerd op een pak slaag van O.G. Team in de hoofdklasse. De hele wedstrijd liep Galacticos achter de feiten aan en verloor ook dik verdient met 0-8. De wedstrijd werd 4 min. Voor tijd gestaakt, omdat een speler van Galacticos niet van de spelersbank wilde gaan nadat hij rood had gekregen. Voor O.G. Team scoorde Oldenburger er vier en Faber drie keer en Vasse een. Door deze nederlaag van Galacticos had TTK kunnen profiteren, maar daar stak Beautysalon Jannie een stokje voor. TTK had een wissel en dat was hun coach en was kansloos. Beautysalon Jannie speelde een goede wedstrijd en dat werd bekroond met een 2-7 overwinning door doelpunten vanTuntelder 3, Wolf 3 en een van Gelderloos. Door deze nederlagen hebben nu vier teams nog kans op het kampioenschap. Rainbow Events – Sportplein werd 3-4 en daar scoorde Kroon er drie voor Sportplein.

Eerste klasse
In de eerste klasse lijkt Osman Gazi kampioen te worden door te winnen met 5-6 van naaste concurrent Autobedrijf Smid. Ylmaz maakte er drie van de zes. Clias/v.d. Laan verzekeringen – MF Shipping was een spannende strijd en werd nipt gewonnen door Clias met 3-2. In deze klasse ging de wedstrijd van Ciseaux D ‘or – Vireau Bloemen niet door i.v.m. het overlijden van Jaap Smalbil.

Tweede klasse
Kuko Kozijnen kon in de tweede klasse niet winnen van Slagerij K. Nieland, het werd 6-6. Het ging op en neer en steeds als een team scoorde maakte het andere team direct weer gelijk of kwam weer voor te staan en bleef het spannend tot de laatste seconde. Ottema scoorde drie keer en Perdok twee en Bentum een voor Kuko Kozijnen en voor Nieland deden dit Lugtenberg drie keer, K. Veentjer twee keer en Buurke een keer.

Derde klasse
In de derde klasse won Regio Isolatie met 8-3 van SCA Hygiëne en is net als Riviëra United zo goed als zeker van promotie naar de eerste klasse. L. Grozema maakt er drie van de acht waarvan een een mooie omhaal was. Fc. Titanium won met veel moeite van Euromail dat na de 0-3 achterstand nog sterk terug, maar wist de gelijkmaker niet achter doelman Kanninga te krijgen. In de vierde klasse lijkt DWS/Drukkerij v.d. Kooi de beste papieren te hebben om kampioen te worden, want er werd met 1-5 gewonnen van Pizza in the Box een van de mede koplopers dat samen met Afterbeat en GHV/Vastgoed Partner nog kans maken wie er volgend seizoen in de derde klasse mag spelen. Van der Wiel won met 5-4 van Avebe dat de laatste weken wel veel punten laat liggen en dat komt volgens Piet Kuiper dat ze zo sociaal zijn en dus ook anderen iets gunnen. Vaneker scoorde er vier van de vijf. Team 49 ers – Veendam Fanatics werd 0-3 en dat kwam mede door het goed keepers werk van Velt en dat het bij 0-3 bleef lag dan ook weer aan de doelman van Team 49ers waar Pot bijna niet was te verschalken. In de beker werden vrijdag twee duels afgewerkt. Futsal Topbrands gaat door naar de kwartfinale en ook Kruit en Kramer gaat door. Futsal Topbrands won met 3-7 van Galacticos 2 en had het de eerste helft moeilijk, maar in de tweede helft kon je zien dat Topbrands meer kwaliteiten had en we af toe een hoogstandje zagen en dan vooral de het hakballetje van Hovenkamp. Kruit en Kramer – Werkmax werd bij een 2-2 stand gestaakt door de scheidsrechter, omdat de spelers van Werkmax uit de zaal liepen, omdat ze het niet eens waren met de scheidsrechter en daardoor gaat Kruit en Kramer door.

Winkler Prins competitie
In de Winkler Prins competitie ging een wedstrijd niet door, omdat het team van Maiden te veel spelers hadden die ziek waren. Zvv. Veendam won na vier nederlagen eindelijk ook eens en het werd 7-0 tegen WP Galaxy en beide teams hebben  nu drie punten. Qawi Fc. Won met 11-0 van Fc. Groningen dat nog als enige puntloos is.Fc Kings gaf koploper Fc. Doner goed partij, maar ging toch onderuit met 3-5. Het blijft bovenin spannend en binnen kort zullen de bovenste teams elkaar treffen en dan zal blijken wie er kampioen gaat worden.