Overslaan en naar de inhoud gaan

WBCV en Winterliederen
Kaarten gereduceerde prijs nog beschikbaar

Door Willem van der Werf op woensdag, 17 februari, 2016 - 11:11

20160203_VanB_Feb_21_Winterliedern.jpg

CONCERT - Het Wijk- en Buurtbeheer Centrum Veendam (WBCV) stelt een beperkt aantal kaarten tegen een sterk gereduceerde prijs beschikbaar voor het concert Winterliederen met folkzangeres Linde Nijland, zanger en radioman Henk Scholte en multi-instrumentalist Bert Ridderbos. Deze drie noordelijke artiesten geven eenmalig een concert in Cultuurcentrum vanBeresteyn op zondagmiddag 21 februari 2016 om 15.00 uur. Als gasten treden op de Ost-Friese zanger Otto Groote en de Groninger band Törf. Deze muzikale ode aan de winter bevat een selectie van liedjes in het Gronings, Nederlands en Engels.

De gereduceerde kaarten via het WBCV kosten € 2,50 per persoon, maximaal 2 kaartjes per gezin en men moet in het centrum van Veendam wonen.

De kaartjes zijn verkrijgbaar door een envelop met daarop uw naam, adres en telefoonnummer, en in de envelop het benodigde geld, te deponeren in de brievenbus bij Luit Zuurman, Prins Bernardlaan 2 of Henk Kostwinder, Nieuwstraat 22 of Gerard van der Boor, Tijdensstraat 50. De kaartjes worden dan bij u thuis bezorgd. Let op: OP=OP.

Zie ook: www.vanberesteyn.nl, www.wbcv.nl, Facebook Wijk en Buurtbeheer Centrum Veendam.