Regio

Jeugdwerkgroep Muntendam:
Carnavalsdisco wat een feest!



20160215_Carnavalsdisco_IMG-20160212-WA0033.jpg

MUNTENDAM - Vrijdag 12 februari werd er een carnavalsdisco voor de basisschooljeugd georganiseerd door de Stichting Jeugdwerkgroep Muntendam. Deze werd zoals altijd gehouden in de dorpshuis De Menterne in Muntendam. De muziek werd verzorgd door de eigen dj`s van de Jeugdwerkgroep. Het was twee jaar geleden dat er door de Stichting Jeugdwerkgroep een carnavalsdisco georganiseerd werd en dat was te merken ook. Wat een grote opkomst! Er waren meer dan honderd kinderen aan het hossen en dansen, zelfs de polonaise werd niet vergeten. Vele ouders bleven kijken want het was een mooie vertoning.

De meeste kinderen kwamen verkleed. Zo waren er wel 5 Elsa`s en 1 Anna (Frozen), drie politieagenten en een brandweerman. Belle was er 2 keer maar zonder beest. Er waren 3 Spidermannen en 2 piraten en Darth Vader (Star Wars) was ook 2 keer vertegenwoordigd. Heksen, elfjes en prinsessen waren met elkaar aan het dansen en zingen. Kortom teveel om op te noemen. Ook dit keer waren er weer prijzen voor de diegene doe het mooist verkleed waren.

De winnaars werden gekozen door een onafhankelijke jury. Eerste werd Tess Abee als Spiderman, tweede Sem Kok als piraat en op de derde plaats Bo Frikken als kikker. Volgens de jury was iedereen uiteindelijk winnaar want alle kinderen hadden groot feest!