Overslaan en naar de inhoud gaan

Stichting CBINN organiseert een Vrouwendag in Veendam

Door Willem van der Werf op zondag, 14 februari, 2016 - 22:15

Cbinn-Flyer-vrouwendag-maart-2016.jpg

VROUWENDAG - Van 09.30 tot 17.30 uur kunnen zij gratis deelnemen aan inspirerende workshops, een talentendemonstratie, lunch en een high tea. Doel van de workshops is om vrouwen meer in hun kracht te zetten en hen te inspireren, motiveren en empoweren. Hun talenten te ontwikkelen, te  verzilveren en in zichzelf te investeren.

Initiatiefneemster Glenda Magloire: "De Vrouwendag staat open voor elke vrouw die meer uit zichzelf wil halen. Voor vrouwen die hun talent willen ontdekken en ontwikkelen. Die zelfstandiger willen zijn. En voor vrouwen die meer willen betekenen voor  anderen: hun gezin, familie, de wijk waarin, gemeenschap en die op hun beurt anderen kunnen inspireren en motiveren tot actie ondernemen."

Internationale Vrouwendag
De datum van de Veendamse Vrouwendag, 12 maart, is niet willekeurig gekozen. Glenda: "Gedurende de maand maart vieren vrouwen over de hele wereld hun leiderschap en succes. Op Internationale Vrouwendag wordt ook stilgestaan bij de uitdagingen die vrouwen nog aan moeten gaan, en bij het ontwikkelen van capaciteiten om meer te kunnen realiseren."

De Vrouwendag wordt mede mogelijk gemaakt dankzij lokale bedrijven, organisaties, en vanuit de kracht van verschillende individuen uit de Veendamse gemeenschap. De talentendemonstratie met high tea wordt ondersteund door NLDOET Oranje Fonds.

Laat je inspireren
Wil jij je laten inspireren of jij anderen? Meld je dan aan per mail vip@cbinn.eu. Je mag ook meehelpen. Heb je een talent dat je op de Vrouwendag wilt demonstreren (zelf ontworpen kleding, een schilderij, zingen, wat dan ook) of een verhaal over je passie wilt vertellen dan kun je dat doorgeven via bovenstaand mailadres of via tel 06-45 846 994. Vraag ook naar onze oppas mogelijkheden. Locatie wordt bekend gemaakt in je uitnodigingsbrief in verband met catering. Voor meer informatie over de stichting ga naar www.cbinn.eu