Overslaan en naar de inhoud gaan

Vmbo-leerlingen Winkler Prins maken eigen webshops

Door Willem van der Werf op maandag, 8 februari, 2016 - 21:40

WINKLER PRINS - De leerlingen van Winkler Prins vmbo 3, afdelingen Techniek en Handel/Administratie,  gaan op 15, 16 en 17 februari aan de slag met het project W€BWinklerPrins. In groepjes maken ze voor hun eigen ‘bedrijf’ een website met decoraties voor huis en tuin. Denk hierbij aan houten tuinschommelstoelen, een metalen camera-vogelhuis, vogelvoederproducten, metalen tuinstekers en decoratieborden. Deze producten maken ze ook helemaal zelf.

Janneke Veldkamp, docent Handel/Administratie: “Het doel van W€BWinklerPrins is leerlingen van basis en kader te laten samenwerken, en hen de gelegenheid te geven iets nieuws te proberen. Zo kan een leerling Handel/Administratie in dit project kiezen voor werken met metaal. Of andersom: een leerling Techniek die een reclameposter maakt.”

Ter afsluiting van het project is er op 17 februari van 18.30 tot 20.00 uur een markt in de kantine van Raadsgildenlaan 11 (het rode gebouw), tijdens welke ouders en andere belangstellenden de zelfgemaakte producten kunnen bekijken en eventueel kopen.