Overslaan en naar de inhoud gaan

Winkler Prins Talentenjacht in vanBeresteyn Veendam

Door Eindredactie op dinsdag, 2 februari, 2016 - 14:03

20080201_WP_Talentenjacht_WvdW_5071.JPG
Archieffoto

WINKLER PRINS - In theater vanBeresteyn wordt zondag 7 februari de jaarlijkse Winkler Prins Talentenjacht Populair gehouden. Vanaf 14.00 uur presenteren leerlingen van de school zich op het toneel in de grote zaal van het theater.

Het is voor het eerst dat de talentenjacht op zondagmiddag plaatsvindt. “We staan altijd open voor vernieuwing,” vertelt muziekdocent Johan Leeuwerke. “VanBeresteyn biedt onze leerlingen een volwassen podium met professioneel licht en geluid. Dat komt de performance ten goede. Het wordt een echt zondagmiddagconcert met veel afwisseling en verrassende optredens.”

De jury bestaat uit Jan Doddema en Tomas Bugel (beide oud-leerling van Winkler Prins en actief in de muziek) en Jukebox (de winnaars van vorig jaar).

Publiek is van harte welkom. Gezien het beperkte aantal plaatsen krijgen leerlingen van Winkler Prins en familie van de artiesten voorrang op andere belangstellenden. Op vertoon van hun schoolpas betalen zij 3 euro entree. Kaarten zijn voor aanvang verkrijgbaar aan de kassa.