Overslaan en naar de inhoud gaan

Première The Iconic Dinnershow bij Hotel Parkzicht
op eerste paasdag

Door Eindredactie op donderdag, 28 januari, 2016 - 06:00

20160127_Parkzicht_00.jpg

PARKZICHT - Op zondag 27 maart, eerste paasdag, vindt in Hotel Parkzicht de première plaats van The Iconic Dinnershow. Een avondvullend proeertegramma met een show vol zang, dans, diner en entertainment!

Het betreft hier een nieuw initiatief van de 3 Veendammer ondernemers Charlotte Uneken (Charlie Productions), Appie Weij jr. (Hotel Parkzicht) en Sievert Uneken (ON AIR Event Support). Ze hebben de handen ineen geslagen en een voor het noorden van het land unieke show neergezet. Met een professionele cast die haar sporen reeds ruim heeft verdiend in de dans- en showwereld, is de afgelopen maanden hard gewerkt om iets bijzonders neer te zetten. Het resultaat is The Iconic Dinnershow met 3 geweldige zangeressen en 5 topdansers die u meenemen langs de iconische tijdperken van de muziekgeschiedenis. Grote namen uit de muziekgeschiedenis zoals Tina Turner, Michael Jackson en Beyonce komen voorbij in de show.

De aanvangstijd van de show is 19.00 uur en vanaf 18.00 uur is de inloop met een glaasje bubbels in de prachtig aangeklede en verlichte zaal.

Na de opening kunnen de gasten beginnen met het voorgerecht waarna de eerste showblok zal starten, zo zal de show zich tot het eind ieder verrassen.

Voor de liefhebbers is er nog een afterparty met DJ Peter Prummel.

Prijs per persoon € 39.95 inclusief welkomstdrankje, show, diner en afterparty.

Reserveren kan via info@parkzicht.com