Gouden start demoteams Oxygym Veendam

Door Eindredactie op maandag, 25 januari, 2016 - 14:00

STREETDANCE - Afgelopen zaterdag 23 januari hebben 4 demoteams van Sportcentrum Oxygym hun eerste voorronde (NNKS) van het nieuwe seizoen, voor het Noord Nederlands kampioenschap gehad. Deze wedstrijd werd gehouden in Drachten.

Trainster Margriet van der Laan had 1 team wat mee deed dit toernooi, de 'Oxygym mini's', zij kwamen dit kampioenschap voor het eerst uit in een hogere leeftijdscategorie van 13-17 jaar in de categorie showdance 'demo' (hoogste niveau). Zij hadden een act met het Thema de 'Joker'. Het ging zo goed dat ze de eerste plaats hebben behaald.

Trainster Krista Lingbeek deed mee met 3 teams. Het team 'New' deed mee in streetdance selectie t/m 12 jaar en hebben het goed gedaan en werden 8e. Haar 2e team 'Hysteria' deden mee in de categorie streetdance selectie 13 t/m 15 jaar, deze meiden werden gepromoveerd naar een hogere categorie en hebben het heel goed gedaan. Ze had ook nog een showdance team 'O.G Showcase' in beginners 13-17 jaar en zij werden 4e. Het team 'Twisted' wat mee deed in streetdance selectie 16-18 jaar zijn net als het andere team ook gepromoveerd naar een hogere categorie.

De trainsters zijn super trots en trainen nu keihard verder voor de volgende wedstrijden. Ze hopen dat dit net als vorig jaar een goed seizoen gaat worden voor de demoteams van Sportcentrum Oxygym. Margriet en Krista willen iedereen bedanken wie een steentje heeft bijgedragen op welke manier dan ook, om deze wedstrijd zo goed te laten verlopen