Overslaan en naar de inhoud gaan

Van de Haspo beurs naar de moderne Lifestylebeurs!

Door Eindredactie op dinsdag, 19 januari, 2016 - 17:15

20160119_IMG_6410.JPG

BEURS - Zondag 28 februari wordt er in de Sorghvliethal Veendam een Lifestyle beurs georganiseerd. Deze Lifestyle beurs is voor het hele gezin en biedt voor ieder wat wils. Zo zal de Sorghvliethal op de 28e februari sfeervol worden ingericht met een verscheidenheid  aan stands en artikelen op het gebied van lifestyle. Wat vroeger de Haspo beurs was moet nu “De Liefde & Bebie Lifestylebeurs” worden. De Lifestylebeurs is voor jong en oud en wordt georganiseerd door RP Events en Entertainment in samenwerking met A&T Thema Events.

Ook zullen de kandidaat-missen die zich hebben opgegeven voor “Miss Oktoberfest” een belangrijke rol gaan spelen tijdens de modeshow door zich te presenteren op de catwalk. De timing is perfect want de nieuwe kledinglijnen worden in februari uitgebracht en op de Lifestylebeurs gepresenteerd!

In tegenstelling tot de kleding/modezaken zijn er helaas nog te weinig Veendammer ondernemers/winkeliers die zich hebben aangemeld. Het is een gemiste kans en het zou jammer zijn als er op 28 februari alleen maar collega ondernemers staan uit omliggende plaatsen! Er zijn nog enkele plekken vrij, zij kunnen zich aanmelden via info@rp-events-entertainment.nl of via at.themaevents@gmail.com

Om de beurs een groot succes te laten worden en de Sorghvliethal vol te krijgen hanteren wij t/m 8 februari een eenmalige introductiekorting van 40%! Naast een diversiteit aan stands heeft de beurs meer te bieden voor bezoekers. Verder is een verloting georganiseerd (opbrengst ten bate van de Brandwondenstichting) waarbij leuke prijzen te winnen zijn, met als hoofdprijs een Super Metamorfose.

De Lifestylebeurs is 28 februari van 11:00 uur tot 18:00 uur
Entree € 5,- (inclusief 1 kopje koffie of thee) kinderen tot 12 jaar gratis
Sorghvliethal Indoorcentrum Veendam