Overslaan en naar de inhoud gaan

Verslag zaalvoetbal V&Z Veendam - week 2

Door Eindredactie op maandag, 18 januari, 2016 - 06:57

V&Z_Veendam.png

Hoofdklasse
TTK won met 5-1 van Rainbow Events door goals van Bijl, Hamming en Kooimans. Met deze uitslag is TTK koploper, maar heeft wel een wedstrijd meer gespeeld. Topbrands won met 4-1 van Wilsumer Chalets en staat drie punten achter op TTK. En Topbrands doet dus nog mee voor het kampioenschap. Topbrands-speler Londeman scoorde 2- van de 4 goals. Sandra's Hairstudio won van O.G. Team met 4-2. En heeft weer aansluiting gekregen met Draaijer Schilders. Omdat Sportplein met 5-4 won van Draaijer Schilders. Sportplein won in de laatste minuut van Draaijer Schilders door een afstandsschot van Kroon. Voor Sandra's Hairstudio scoorden R. Nagel (2) en D. Nagel (2). Sportplein won in de laatste minuut van Draaijer Schilders door een afstandsschot van Kroon.

Eersteklasse
Xelvin-Beste Hypotheek werd 5-5. Dit was een spannende strijd tot in de laatste minuut. T. Altundas kreeg zijn vijfde gele kaart voor aanmerkingen op de leiding en is geschorst voor de volgende wedstrijd. Clias/Van der Laan verzekeringen-Riklis Karto werd 2-2. Ciseaux D'or won van Galacticos 2. Deze wedstrijd bleef lang spannend. Maar toen Galacticos-speler Olata op een gele kaart werd getracteerd scoorde Ciseaux D'or nog een doelpunt. En was de wedstrijd beslist. De topper in deze klasse was MF shipping-Osman Gazi. De winnaar zou de lijst gaan aanvoeren en dus was er veel publiek om de spelers aan te moedigen. Het duel was erg spannend, maar toen de schiedsrechter voor het einde floot was Osman Gazi de winnaar en dus koploper. Het werd 3-5 en S. Ylmaz scoorde drie van de vijf goals. En

Hoving van MF Shipping kreeg geel en deed zijn team daar geen goed mee. De topper in de deze klasse was MF Shipping- Osman Gazi. Osman Gazi won de wedstrijd met 5-3. Door deze zege staat Osman Gazi nu bovenaan in deze klasse. Het was een spannende wedstrijd. En S. Ylmaz scoorde drie- van de vijf goals. Hoving van MF Shipping kreeg een gele kaart en deed zijn team daar geen goed mee.

Tweedeklasse
Calker/Heikens won met 4-3 van SWO Veendam. De wedstrijd ging lange tijd gelijk op maar C.J. mulder scoorde in de laatste minuut alsnog de vierde goal voor Calker/Heikens. Dofine won met 5-3 van De Woldstreek. Daarmee deed Dofine goede zaken, want het heeft nu een gelijk aantal punten als Kuko Kozijnen en Werkmax. Maar Dofine heeft wel een wedstrijd meer gespeeld.

Derdeklasse
SCA Hygiene-Galacticos 3 werd 9-3. SCA Hygiene-speler L. Molijn scoorde vier goals. Regioisolatie won met 6-3 van JW Bouw. Door deze zege klimt Regioisolatie naar de tweede plaats en heeft nu een gelijk aantal punten als Riviera United, maar heeft ook twee wedstrijden meer gespeeld. Regioisolatie-speler M. v.d. Laan scoorde vier- van de zes goals. In de middenmoot speelden Smurfit/Kappa en Euromail met 3-3 gelijk.

Vierdeklasse
GHV/ Vastgoed Partners won met 4-1 van Team 49'ers en staat nu tweede in deze klasse. CGKV de Kandelaar won met 8-4 van Van der Wiel. Voor Van der Wiel scoorde Vaneker alle vier goals en voor De Kandelaar scoorde Kleiweg vijf- van de acht goals. AVEBE won met 7-5 van Veendam-Fanatics. Beide ploegen staan daarmee in de middenmoot.

Jeugd Winkler Prins - Sporthal Ruitershorn Muntendam
Ook werd er weer gespeeld door de jeugd van de Winkler Prins. En er werd weer flink gescoord. Wat op papier een spannende wedstrijd leek kwam dat in de zaal er niet uit tussen FC Jopie en FC Qawi. FC Jopie won verdient met 6-0 en gaat nu aan de leiding. Waarschijnlijk komt dit ook door coach Bosman die ook al jaren meeloopt in de competitie van V&Z in Veendam en ook als speler jaren mee deed.

H2 Allstars – FC Kings werd 1-8 en W. Jonge scoorde vijf- van de acht goals. FC Poster – The Black Boys werd 11-1. T. Bosgraaf scoorde vijf doelpunten en dat deed ook M. Hut. Bosgraaf kreeg twee keer geel en dus rood en is nu voor de volgende wedstrijd geschorst. FC Groningen – WP Galaxy werd 1-2. WP Galaxy had het in het begin moeilijk, maar het team met de mooiste shirts won wel verdient.

Volgende week vrijdag is de volgende ronde en het zou voor de spelers leuk zijn dat de ouders en/ of opa’s en oma’s komen kijken en ze aan te moedigen. Het is een mooie competitie waar de jeugd veel plezier aan beleeft. Tevens kunnen nieuwe teams voor het volgend seizoen zich weer in schrijven voor de competitie van V&Z Veendam. Als men 125 euro overmaakt op onze rekening is men verzekerd van deelname. We kunnen ongeveer tien teams kwijt volgend seizoen.