Overslaan en naar de inhoud gaan

Beginnende judoka’s Judoschool Veendam maken indruk

Door Eindredactie op maandag, 18 januari, 2016 - 16:00

Judo_00_0.jpg

JUDO - Tijdens het met 93 deelnemers goed bezette stimulanstoernooi hebben de judoka’s van Judoschool Veendam laten zien dat het wel goed zit met de vooruitgang van de jeugd.

Het onderlinge toernooi tussen Judoschool Assen, Kubi-Nage uit Westerbork, Judoschool Hoogezand Sappemeer, Judoschool Annen, Juveko,  Fitring uit Delfzijl en Judoschool Veendam kenmerkte zich door de sportiviteit en gezelligheid, zowel op als naast de mat. De judoka’s van de verschillende clubs hebben hun uiterste best gedaan om de prijzen binnen te halen en zijn allemaal beloond met een prijs.

Voor Judoschool Veendam waren er eerste prijzen voor Jesper Joling, Bryon Veltens, Jayden Sikkens, Ryan Bos, Daan Houwing, Tim Lubben en Yannick Brummer.

Naast de prijzen tijdens de wedstrijden werd er bij elk blok een stimulansprijs uitgedeeld aan de meest strijdlustigste judoka of de judoka die het meest een stimulans kan gebruiken. Deze prijzen gingen deze keer naar Sven Waalderbos, Chloe Snip en Marijn van Beek.

Al met al een mooie dag met goed judo. De trainers van alle clubs hebben genoten van hun judoka’s en zien uit naar de volgende editie van de halfjaarlijkse toernooi.