Overslaan en naar de inhoud gaan

Competitie junioren zaalvoetbal Winkler Prins

Door Eindredactie op zaterdag, 16 januari, 2016 - 14:15

IMG_2243[1].JPG

ZAALVOETBAL - Afgelopen vrijdag werd er door de jeugdvoetballers weer gevoetbald in sporthal Ruitershorn in Muntendam. Dit allemaal in het kader van sporttalentontwikkeling voetbal op de scholengemeenschap Winkler Prins. Leerlingen tussen 11 t/m 15 jaar kunnen hieraan deelnemen. Het is een zaalvoetbalcompetitie die het hele schooljaar zal duren en op elke vrijdagmiddag plaats zal vinden tussen 16.00 uur en 18.00 uur in de Ruitershorn te Muntendam.

De teams met de 'artiestennamen' PC Poster, Black Boys, Groningen, WP Galaxy, HZ All Stars en FC Things betraden aflopen vrijdag het strijdtoneel. Maar de toeschouwers lieten ook deze keer weer verstek gaan om de jongere garde aan het werk te zien. Ja, wat kun je verder van de ouders verwachten. Even naar hun zoon of dochter kijken en daarna gaan ze weer naar huis.

Maar de 'acteurs' van de groene laken maalden daar niet om en lieten mooi en goed spel zien.De ploegen stonden er weer pico bello op. Ze hadden hele mooie shirts aan. Hun namen stonden voorop de shirts en de rugnummers stonden achter op de rug.

De hal was sfeervol verlicht en de ploegen speelden goede en mooie wedstrijden. PC Poster won met 11-1 van Black Boys, WP Galaxy versloeg FC Groningen met 2-1 en FC Things won met 8-1 van FC Jopie.