Overslaan en naar de inhoud gaan

Opleidingsorkest VKSO vanBeresteyn van start!

Door Willem van der Werf op vrijdag, 15 januari, 2016 - 21:01

Opleidingsorkest VKSO.jpg

OPLEIDING - De werving voor orkestleden is afgelopen najaar gestart. Door nu in een groter gebied te werven is het gelukt om voldoende gekwalificeerde deelnemers te vinden om te kunnen starten. De eerste repetitie is op 5 februari in vanBeresteyn. Het eerste concert is gepland op 24 april, ook in vanBeresteyn.

Het is een projectorkest met een vaste bezetting. Per jaar worden er 3 á 4 concerten gegeven. Gemiddeld zullen in het totaal 15 repetities plaats vinden. De concerten worden door VKSO en vanBeresteyn geïnitieerd. Het opleidingsorkest treedt zelfstandig op en ook samen met het VKSO. Voor een heel jaar deelname aan het orkest zijn de kosten € 50,-- per persoon.

Met uitzondering van dwarsfluit en piano zijn er bij alle instrumentengroepen nog wel mogelijkheden voor deelname. Vooral strijkers zijn nog welkom! Speel je op B-niveau of heb je minimaal - met goed gevolg - 4 jaar les gehad, dan kun je meedoen.

Opgeven: via e-mail: muziekschool@veendam.nl. Vermelden: naam – adres – woonplaats, tel. nr. emailadres  en het instrument dat je bespeelt. Een telefoontje naar de Muziek-, Dans- en Theaterschool kan ook: 0598-317740.