Overslaan en naar de inhoud gaan

Nieboer Makelaars klaar voor de toekomst
Aansluiting bij NVM past bij professionele werkwijze

Door Eindredactie op woensdag, 13 januari, 2016 - 13:37

20160113_NM_Veendam.jpg

MAKELAARDIJ - Makelaarskantoor Nieboer Makelaars is onlangs toegetreden tot makelaarsvereniging NVM. Nieboer Makelaars heeft de afgelopen periode belangrijke stappen gezet om bestendig te zijn voor de toekomstige ontwikkelingen. Toetreding tot de NVM, de grootste branchevereniging voor makelaars, taxateurs en vastgoeddeskundigen in Nederland, is daar een belangrijk onderdeel van.

Herstel
Na jaren van neergang in de huizenmarkt is er ook in de regio Noord-Oost Groningen herstel zichtbaar. Nieboer Makelaars wil haar klanten daar optimaal van laten profiteren. De organisatie is opnieuw ingericht, er is een hypermodern klantenbeheersysteem geïmplementeerd en de website is afgelopen zomer volledig vernieuwd. De toetreding tot de NVM is een belangrijke stap in het plan van aanpak. Nieboer Makelaars is altijd aangesloten geweest bij een branchevereniging. “Wij vinden het belangrijk dat we professioneel werken. Daarbij hoort een lidmaatschap van een branchevereniging bij”, aldus Yvonne Smit van Nieboer Makelaars. Voorheen waren de kantoren naar grote tevredenheid aangesloten bij beroepsvereniging VastgoedPRO. “Bij de ambitie die we als Nieboer Makelaars voor de komende jaren hebben uitgesproken, en de professionaliteit die daarbij noodzakelijk is, vinden we dat een lidmaatschap van de NVM daar nu het beste bij past. We zijn dan ook blij en trots dat we ons vanaf heden als NVM kantoor mogen presenteren”.

Screening
Om lid te worden van de NVM moet vooraf een traject doorlopen worden waarbij aan strenge eisen moet worden voldaan. Ook wordt er door andere NVM kantoren uit de provincie gekeken naar het nieuwe lid. Zij moeten ook hun goedkeuring geven. “Het feit dat we door deze strenge controle zijn gekomen, geeft ons veel vertrouwen voor de toekomst”, stelt Yvonne Smit.

De makelaars van de regio
Vanaf 2016 start een meer nadrukkelijke positionering en zichtbaarheid van de kantoren van Nieboer Makelaars. Met de slogan ‘De makelaar van Noord-Oost Groningen’ wil het bedrijf zich nog beter midden in de regio plaatsen. Met meerdere vestigingen en ruim 300 woningen in de verkoop is Nieboer Makelaars een van de grootste en meest professionele makelaarskantoren in de regio. Samen met de ervaren Register Makelaars-taxateurs o.z. is hierdoor een enorme marktkennis aanwezig, dat geeft een enorme voorsprong.

Over Nieboer Makelaars
Nieboer Makelaars is een full service makelaarskantoor dat actief is op de particuliere woningmarkt, alsmede zakelijk vastgoed. Het kantoor is opgericht in 1974 en heeft door de jaren heen veel marktkennis van de regio Noord-Oost Groningen mogen implementeren. Nieboer Makelaars is een filiaalbedrijf met werkgebieden in Winschoten, Veendam/Wildervank, Appingedam/Delfzijl en omgeving. De vestigingen en de Register Makelaars-taxateurs o.z. van Nieboer Makelaars zijn lid van de NVM, Nederlandse Vereniging van Makelaars o.g. en Vastgoeddeskundigen: De grootste brancheorganisatie in Nederland op het gebied van onroerend goed.