Overslaan en naar de inhoud gaan

Wie wordt Miss Oktoberfest Veendam?

Door Eindredactie op zaterdag, 9 januari, 2016 - 06:06

20160108_Miss Oktoberfest Veendam.jpg

MISS - De organisatie van het Oktoberfest Veendam is samen met RP Events & Entertainment op zoek naar `Miss Oktoberfest`Veendam. De verkiezing wordt dit jaar voor het eerst gehouden op initiatief van RP Events & Entertainment die deze traditie in Duitsland heeft opgedaan.

De laatste Oktoberfest dateert uit 2012 en trok meer dan 1500 bezoekers. De derde editie staat in de steigers en wordt veel groter en mooier van opzet. De organisatie wil voor de eerste keer een `Miss Oktoberfest` presenteren.

Zij wordt het gezicht van de derde editie, de ambassatrice van ons Oktoberfest, zij krijgt een uitgebreide fotoshoot en zal bij officiƫle gelegenheden speciale taken krijgen en voor diverse PR-activiteiten worden ingezet.

Deze jongedame moet minimaal 18 jaar zijn, houdt van feestjes, heeft iets met Oktoberfest en mag zich een jaar lang Miss Oktoberfest Veendam noemen.

Ben jij diegene die wij zoeken en wil jij die felbegeerde titel van Miss Oktoberfest Veendam? Durf jij het aan? Een speciaal hiervoor opgerichte jury doet de uiteindelijke beoordeling.

Meld je aan via info@oktoberfest-veendam.nl en/of via info@rp-events-entertainment.nl