Overslaan en naar de inhoud gaan

Het Huis voor de Kunst in Veendam,
een bezoek meer dan waard!

Door Eindredactie op dinsdag, 5 januari, 2016 - 14:03

20160105_Huis voor de Kunst interieur.JPG

BEZOEK - Het Huis voor de Kunst, gelegen aan de Stationsstraat 10 te Veendam is een bezoekje meer dan waard! Binnen een aangename huiskamersetting kan de bezoeker - op de vrijdagmiddag van 13.00 uur – 17.00 uur – binnen een ongedwongen sfeer, de omvangrijke (museale) kunstcollectie en wisselende exposities bezoeken. Iedere bezoeker en liefhebber zal zonder twijfel, verrast, verbaasd en geroerd raken door de enorme hoeveelheid, het hoge niveau en de uitstekende kwaliteit van de aanwezige nationale- en internationale beeldende-  en toegepaste kunst. Met hun jarenlange ervaring en kennis van al deze ‘kunstschatten’, zijn Mechteld Timmer en Jan Starke uw persoonlijke aanspreekpunt. Zij gaan graag met u in gesprek, vertellen u de verhalen achter de vele schilderijen en nemen u graag mee hun wereld vol kunst.

Naast het bezichtigen en bewonderen van de kunstcollectie kunt u zich laten voorlichten over de vele culturele evenementen, overige activiteiten en mogelijkheden, die regelmatig binnen het Huis voor de Kunst plaatsvinden.

Kom, kijk en geniet! U bent van harte welkom. Overige dagen op afspraak. Bezoek op de vrijdagmiddag of op afspraak zijn gratis.