Overslaan en naar de inhoud gaan

Nieuwjaarsvisite voetbalvereniging Wildervank

Door Willem van der Werf op maandag, 4 januari, 2016 - 08:57

IMG_2197[1].JPG

Door interim voorzitter Barto Koster

WILDERVANK - Na alle beslommeringen op bestuurlijk niveau is er weer rust in de 'tent' bij vv Wildervank. De nieuwbakken interim voorzitter Barto Koster sprak de volle kantine toe. Hij wilde de geschiedenis achter zich laten. Want wie de jeugd heeft, heeft de toekomst. Hij wilde zich liever richten op het sportief niveau bij de club. Verder wil ik graag de vrijwilligers in het 'zonnetje' zetten, die zich met 'man en macht' de dorstige kelen vulden. Voordat de interim-voorzitter met zijn monoloog begon, zei hij: “Mochten jullie het glas leeg hebben, maak hem dan nog snel even vol zodat we straks het glas mogen heffen”.

Koster: “Voor jullie staat een interim voorzitter met gemengde gevoelens. Afgelopen jaar hebben we als vereniging veel succes meegemaakt, maar ook teleurstellingen. Laten we maar met het positieve beginnen. De succesvolle toernooien van de ING E/F en de Beton Boor Bleeker C – D junioren. De zeer goed verlopen ING sportdag. Charissa de Groot die namens onze vereniging deel mocht gaan nemen als ballenmeisje tijdens de wedstrijd Nederland Tsjechië en 'Schijt je Rijk. Allemaal evenementen die ons als vereniging weer op de kaart hebben gezet.

Een grote teleurstelling is dat we afscheid moesten nemen van drie van onze zeer gewaardeerde bestuursleden. Ik wil hen langs deze weg nogmaals hartelijk bedanken. We moeten verder als v.v. Wildervank en we gaan verder als v.v. Wildervank. Laten we ons goed realiseren dat het meedoen in een vereniging als de onze voor een ieder verantwoordelijkheden meebrengt. Wie je ook bent of welke rol je hier ook in speelt, respect staat voor mij hoog in mijn lijstje.

Mag ik jullie namens het bestuur uitnodigen het glas te heffen en een toost uit te brengen op de toekomst van onze vereniging en de gezondheid voor ons en onze dierbaren in het nieuwe jaar”.