Overslaan en naar de inhoud gaan

Betoverende Nieuwjaarsconcert
Operettevereniging Veendam-Wildervank

Door Willem van der Werf op zondag, 3 januari, 2016 - 01:08

20160102_ovwnwjaar-A3-2016-2-(2)-(1).jpg

CONCERT - Operettevereniging Veendam-Wildervank geeft vrijdag 8 januari ‘Nieuwjaarsconcert. Een nieuw begin van  het jaar met schitterende melodieën!  Voor alweer de 11e keer in successie geeft de Operettevereniging Veendam-Wildervank op vrijdag 8 januari om 20.00 uur in cultuurcentrum vanBeresteyn in Veendam een spetterend nieuwjaarsconcert met als thema “Betoverende Melodieën”.

De operettevereniging OVW, koor en vele bekende solisten brengen een groot aantal schitterende melodieën uit de operette, opera en musicalwereld, waarvan velen u als zeer bekent in de oren zullen gaan klinken. Ook is er weer een (gast)optreden van leerlingen van het Winkler Prins,

Zo aan het begin van het nieuwe jaar belooft het een weergaloze muzikale avond te worden. U kunt volop gaan genieten van schitterende melodieën, wat u beslist niet mag missen. De muzikale leiding is in handen van dirigent André Cats.

Het concert van vorig jaar trok een nagenoeg volle zaal en daarom is het aan te bevelen om tijdig kaarten te halen bij de theaterkassa van cultuurcentrum vanBeresteyn, zowel in de voorverkoop als s’avonds voorafgaand aan de voorstelling. 

Kaarten nieuwjaarsconcert kosten á 12,50