Overslaan en naar de inhoud gaan

Peter Tempel nieuwe hoofdtrainer vv Bareveld

Door Willem van der Werf op zondag, 3 januari, 2016 - 01:01

VOETBAL - Met ingang van 1 januari 2016 is Peter Tempel begonnen als hoofdtrainer van v.v. Bareveld. Peter zou met ingang van het seizoen 2016/2017 beginnen als  hoofdtrainer, maar door fysiek ongemak bij Dirk Zuur is hij eerder van start gegaan.

Dirk Zuur is afgelopen zomer geopereerd en heeft een knieprothese gekregen. De afgelopen maanden had hij dusdanig veel last van zijn knie dat hij voor controle weer naar het ziekenhuis is geweest. Uit de controle kwam naar voren dat Dirk zijn knie niet teveel mag belasten. Eind december heeft Dirk dan ook aangegeven bij het bestuur van Bareveld dat hij hierom heeft besloten om per direct te stoppen als trainer.

Het bestuur heeft na de beslissing van Dirk contact gezocht met Peter Tempel om te informeren of hij eerder zou willen en kunnen beginnen. Hierop heeft Peter positief geantwoord. Dinsdag 22 december heeft Peter kennis gemaakt met de selectie en de eerste training verzorgd. Zondag 3 januari zal de selectie van Bareveld starten met de voorbereiding voor de 2e seizoenshelft onder leiding van Peter. Om elf uur zal er worden getraind op het eigen sportpark.