Nieuws, Video

Video-update
Oude tijden herleefden tijdens eerste
Nieuwjaarsbal in vanBeresteyn



IMG_2048.jpg

NIEUWJAARSFUIF - Op Nieuwjaarsdag werd in vanBeresteyn het nieuwe jaar in gedanst. Met de Basin Street Bigband en DJ Long Berry herleefden oude tijden volop. De avond was georganiseerd in samenwerking met Team sport/cultuur Veendam met het Ouderenwerk van Compaen. Dit had geresulteerd dat verschillende tijdsperiodes op de dansvloer herleefden.

IMG_1990.jpg

De Basin Street Bigband speelde swing, maar ook rock en roll en popmuziek. DJ Long Berry had zijn collectie rock en roll, soul, en Nederpop bij zich. Er waren wel verschillende voorkeuren bij het publiek, maar het was allemaal uiterst dansbaar en het bracht leuke afwisseling. Er werd dan ook met volle overgave gedanst.

IMG_1911.jpg

De avond was geopend door Pieta Loots. Later op de avond bewoog ze zich over de dansvloer, met haar duim een saxofoon uitbeeldend. Pieta is een echte gangmaakster en kreeg de mensen mee.

IMG_1956.jpg

Het was voor het eerst dat het Nieuwjaarsbal werd gegeven. Waarschijnlijk was het daardoor dat het aantal bezoekers met zo’n 100 personen minder was dan verwacht. Een mooi begin en misschien moet het eerst nog wat meer bekendheid krijgen.

Mede door de sponsoring van de gemeente Veendam en Stichting Wildervank Fonds was een mooi Nieuwjaarsfeest neergezet. De entree was inclusief een kopje koffie laag gehouden.

Fotoalbum: