Overslaan en naar de inhoud gaan

Succesvolle start IICH Groningen

Door Willem van der Werf op donderdag, 24 december, 2015 - 20:54

ZUIDBROEK -  De eerste wedstrijddagen van het Internationaal Indoor Concours Hippique Groningen waren een succes. In de Eurohallen van het Van der Valk Complex in Zuidbroek hebben toeschouwers genoten van prachtige paardensport tijdens dressuur- en springwedstrijden. Tijdens de kerstdagen zijn er geen wedstrijden. Zondag 27 december 2015 gaat IICH Groningen verder. Deze dag staat in het teken van de Mensport.

De uitslagen van de wedstrijden tijdens IICH Groningen zijn te vinden op www.iichgroningen.nl. Het Internationaal Indoor Concours Hippique Groningen wordt gehouden tot en met 9 januari 2016 in de Eurohallen van het Van der Valk Complex in Zuidbroek.

Mensport
Op 27 december 2015 wordt er voor de tweede keer tijdens het Internationaal Indoor Concours Hippique Groningen een mensportdag georganiseerd. Indoor Groningen doet dit samen met Stichting Mensport Nienoord. Het grootste deel van de dag wordt ingevuld met het rijden van de minimarathon, waarbij er een spectaculair en uitdagend parcours neergezet wordt. Er wordt door combinaties uit het Mendistrict Noord niet alleen voor de dagprijzen, maar ook voor de competitie van de Noorder Cup gereden.

Dressuur
Op 2 januari 2016 worden de Categorie 1 Dressuur tot en met Grand Prix wedstrijden gehouden. Deze wedstrijden tijden IICH Groningen worden steeds populairder. Het aantal deelnemers aan de Grand Prix is inmiddels, ten opzichte van vorig jaar, bijna drie keer zo groot.

Hengstencompetitie
Ook dit jaar maakt het Internationaal Indoor Concours Hippique Groningen deel uit van de Hengstencompetitie. De Hengstencompetitie op 5 januari 2016 is een unieke gelegenheid voor de noordelijke paardenhouders, fokkers en alle overige paardenliefhebbers om de jonge goedgekeurde KWPN-hengsten in actie te zien. Bestuur en medewerkers wensen u fijne kerstdagen!