Overslaan en naar de inhoud gaan

Druk weekend voor de judoka’s Judoschool Veendam

Door Willem van der Werf op maandag, 21 december, 2015 - 00:18

20151220_DSC_0089.jpg
Larissa Bultena 

JUDO - Het was een druk weekend voor de judoka’s van Judoschool Veendam. De Veendammer judoka's waren op maar liefst 3 fronten actief. Larissa Bultena wist op het zwarte band examen in Assen overtuigend haar zwarte band te behalen. Larissa liet een zeer goede indruk achter met een fraai technisch examen.

Daarnaast nam er een aantal judoka's deel aan het Topjudotoernooi in Haarlemmermeer. Hier wisten Vera Raspe en Ingrid Engwerda met zeer goed judo in sterke en grote poules de titel te veroveren. Sarah Hector was ook in uitstekende vorm en behaald het zilver. Brons was er voor Marit Kamps. 

Het derde front waarbij de Veendammer judoka's dit weekend actief waren was het kersttoernooi in Hoogeveen. Op dit met 600 judoka's bezette toernooi wis Judoschool Veendam maar liefst 22 prijzen te behalen

Eerste plaatsen zijn er voor: Rianne Wolters, Lars van Oostrum, Bjorn Smook, Sven van Oostrum, Jasper Jager, Thijs Hensens, Ashley van Dijken en Petrik van Wesel.

Tweede plaatsen zijn er voor: Sarah van Driel, Niels Boon, Nick ter Brugge en Tsjuck Kingma.

Derde plaatsen zijn er voor: Mathijs Vos, Anas Schreuder, Leon Bax, Stephan Ribbels, Daniel Doedens en Patrick van der Laan.

Vierde plaatsen zijn er voor: Anna Raspe, Wouter Hesse, Bas Bodde en Dries Wiersma.