Verslag zaalvoetbal V&Z Veendam – week 51

Door Eindredactie op zondag, 20 december, 2015 - 16:00

ZAALVOETBAL - Er werd nog een bekerwedstrijd gespeeld en dat was Kuko Kozijnen – De Woldstreek. Het was een spannende wedstrijd en het leek erop dat Kuko Kozijnen deze ging winnen, maar daar dacht De Woldstreek anders over en kwam van een 3-1 achterstand heel sterk terug en won dan ook verdient met 6-3, waarvan Wenden er drie goals maakte. De loting is inmiddels geweest en staat ook al op de site onder de uitslagen. Deze wedstrijden worden waarschijnlijk in week 8 of 9 gespeeld in 2016.

Hoofdklasse
Hier werd één wedstrijd gespeeld en Rainbow Events won de Pekelder derby met 2-5 tegen Draaijer Schilder.

Eerste klasse
Osman Gazi speelde twee keer en er werd ook beide keren gewonnen. Maandag werd Xelvin met 9-3 aan de kant gezet en S. Ylmaz scoorde drie van de negen goals en vrijdag werd met heel veel moeite gewonnen van Clias/v.d. Laan Verzekeringen. Osaman Gazi kwam met 1-0 voor, maar direct na de rust maakte Clias dit ongedaan en stond met 1-2 voor. Bij 2-4 ging de vermoeidheid een rol spelen bij Clias en daar maakte Osman Gazi gebruik van en won met 4-6. Een gelijkspel was wel verdient geweest voor Clias dat zeer goed speelde en van der Laan vier goals maakte en S. Ylmaz er drie maakte voor Osman Gazi. Ciseaux D’or – MF Shipping werd pas in de laatste minuut beslist in het voordeel van MF Shipping. Het was 2-2 en beide teams kregen nog veel kansen om te scoren, maar beide doelmannen stonden in de weg, maar in de laatste minuut was het toch nog raak voor MF Shipping en werd er toch nog gewonnen met 2-3. Beste Hypotheek drukte Vireau Bloemen nog verder in de problemen door met 4-2 te winnen. Ook hier bleef het lang spannend en werd het ook pas op het laatst beslist in het voordeel van Beste Hypotheek. Vireau Bloemen blijft onderaan staan.

Tweede klasse
Werkmax kwam weer naast Kuko Kozijnen te staan in de top door te winnen van Boomkwekerij Bijmolt met 1-4. Kruit en Kramer wonnen met 2-7 van OLRO Workwear en heeft de laatste plaats nu overgedaan aan Boomkwekerij Bijmolt. Van Essen scoorde er drie van de zeven goals.

Derde Klasse
J W Bouw werd op een nederlaag getrakteerd door SCA Hygiene. Deze wedstrijd was een leuk duel om naar te kijken met veel doelpunten en SCA Hygiene trok aan het langste eind. Het werd 8-6 door ondermeer drie goals van Bisschop van SCA Hygiene en voor J W Bouw scoorde P. Buurmeijer vier van de zes goals. Regioisolatie – Smurfit/Kappa werd 3-1 en dat kwam mede doordat Smurfit/Kappa maar met drie veldspelers aan trad. Onderin pakte Galacticos 3 het eerste punt door gelijk te spelen tegen SC Wiebri. Koploper Riviera United won met 6-0 van Euromail.

Vierdeklasse
Koploper Afterbeat met moeite van v.d. Wiel. Het werd uiteindelijk nog 5-2. Avebe won van CGKV De Kandelaar met 10-6. Voor de doelpunten van Avebe zorgden, Bos (3), v.d. Meulen (2) en Uuldersma scoorde vijf goals. W. Kleiweg scoorde vijf van de zes goals voor De Kandelaar.

Het bestuur van V&Z wenst iedereen prettige kerstdagen en een sportief en gezond 2016.
We beginnen weer op 6 januari met de competitie.