Overslaan en naar de inhoud gaan

Boodschappenactie Winkler Prins
voor Voedselbank Veendam-Menterwolde

Door Henk Drenth op vrijdag, 18 december, 2015 - 20:00

IMG_1044.JPG

MOTIVATIE - Leerlingen van de Winkler Prins hebben de afgelopen weken ruim 20 dozen vol gestouwd met boodschappen voor de Voedselbank Veendam-Menterwolde. Chauffeur Geert Hensens van de voedselbank had het er druk mee om de boodschappen op de twee locaties van de Winkler Prins in te laden. Hij is er heel blij mee. Het zijn mooie producten die aan de cliënten uitgedeeld kunnen worden. Na een bak koffie werd meteen weer naar het pand van de voedselbank gereden voor het lossen van de dozen.  En dan gelijk weer door naar het volgend adres. Geert is deze periode de hele dag aan het rijden, want het is topdrukte voor de Voedselbank.

IMG_1036.JPG

Woensdag is hij ook bij de Hervormde Kerk in Muntendam geweest om boodschappen te doen. En bij het Ubbo Emnius college in Veendam werden dozen gehaald.

Volgende week dinsdag worden in het grote pand van de voedselbank de boodschappen weer over de pakketten verdeeld. Ieder jaar wordt met elkaar de pakketten weer klaar gemaakt. Er wordt hard gewerkt, maar het zal ook weer heel gezellig worden. Helpende handen komen weer van de trouwe sponsor Oldenburger|Fritom. En ook wethouder Lianne Veenstra van Menterwolde gaat meehelpen.

Als Geert de blije gezichtjes van de kinderen ziet weet hij dat er weer iets goeds is gedaan. “Hier doe je het echt voor, dat is de mooiste beloning”, weet Geert.

IMG_1041.JPG