Overslaan en naar de inhoud gaan

Rolstoelbasketbal team Bv Aquila in het nieuw

Door Eindredactie op woensdag, 16 december, 2015 - 11:43

20151216_Rolstoelbasketbal Aquila.jpg

ROLSTOELBASKETBAL - Door financiële steun van vier sponsoren, te weten Koningsvogel, Mijn Borg Financieel Adviseurs, Rosenberg Ventilatoren en Klimaattechniek & Afbouwbedrijf Beukema is ons rolstoelbasketbalteam in het nieuw gestoken. De wedstrijdkleding is gesponsord door Koningsvogel, trainingspakken door Mijn Borg Financieel Adviseurs & Rosenberg Ventilatoren en Klimaattechniek en de sporttassen door Afbouwbedrijf Beukema.

Namens spelers en vereniging enorm bedankt voor deze ondersteuning!

Het rolstoelteam van Aquila komt uit in de Cruyf Foundation Junior League. Hierin spelen 7 teams uit heel Nederland van Maastricht tot Veendam en van Katwijk tot Hengelo. Dit jaar doen we voor het eerst mee in de competitie en zo hebben we onder andere al het land doorkruist om met heel veel plezier in Maastricht te spelen.

Rolstoelbasketball is al jaren één van de meest aantrekkelijke sporten om te beoefenen met een lichamelijke handicap. De sport is snel, veelzijdig en attractief. De Nederlandse Basketball Bond (NBB) is samen met de Johan Cruyff Foundation en NOC*NSF het project “Jeugdrolstoelbasketball Nederland” gestart om jeugd met een handicap in de leeftijd van 6 t/m 20 jaar de mogelijkheid te bieden om rolstoelbasketbal te spelen in de buurt. Een keer meetrainen? Dat kan! Kijk voor meer info op www.bvaquila.nl