Overslaan en naar de inhoud gaan

DWZ C1 en E1 herfstkampioen 2015

Door Willem van der Werf op maandag, 14 december, 2015 - 09:00

20151214_DWZ_IMG-20151213-WA0007A.jpg

VOETBAL - Na een spannende wedstrijd op zaterdag 5 december bij FVV in Foxhol met als uitslag een gelijkspel, was het eigenlijk al duidelijk: DWZ E1 was net als vorig jaar onder leiding van trainer Koos Kerstholt en coach Silvia Zwart herfstkampioen in de competitie geworden! Helaas werd de laatste te spelen wedstrijd afgelast, maar het feestje werd wel gevierd op zaterdag 12 december in het clubhuis aan de Zuidwending.

Voorafgaande aan dat feest, konden de voetballers van E1 kijken naar de laatste competitiewedstrijd van DWZ C1. Zij speelden thuis tegen SJS C4 uit Stadskanaal. Ook voor hen kwam de afgelopen week het kampioenschap steeds meer in zicht, vooral na de met 0-8 gewonnen wedstrijd van donderdag 10 december tegen Westerlee C1. Onder aanmoediging van ouders, familie en bekenden met toetergeluiden bij elk doelpunt, wonnen de jongens van DWZ C1 de wedstrijd van zaterdag thuis met 12-0. C1 wordt getraind door Bert en Stephanie Sesselaar en gecoacht door Gezina Smit. Na afloop gingen de spandoeken omhoog, vloog er kinderchampagne in het rond en kregen de voetballers van E1 een beker en van C1 een medaille. Na een patatje, snack en ranja in de kantine ging iedereen weer tevreden naar huis.

Gefeliciteerd: Niels, Tomas, Jasper, Joran, Yvan, Stijn, Tim, Robin, Ben, Wim, Richard, Marijn, Daphne, Irene, Rik, Colin, Jaimy,  Jornie, Rens, Steve, Sander, Sven, Sander, Max, Dani, Koos, Silvia, Stephanie, Bert en Gezina!

DWZ E1 wordt na de volgende zomer D1. Het team heeft op dit moment niet genoeg leden voor een elftal en dus zoeken we nieuwe jeugdleden! Ook voor de andere jeugdteams. DWZ is een leuke voetbalclub waar plezier net zo belangrijk is als voetbal! Bent u voor uw kind op zoek naar een gezellige, kleine club met een lage contributie: kom vanaf maart eens kijken op een trainingsavond aan de Zuidwending 2B of neem contact op met Hayo Muurman via  info@vvDWZ.nl of 06-53771998