Overslaan en naar de inhoud gaan

Verslag zaalvoetbal V&Z Veendam – week 50

Door Eindredactie op zondag, 13 december, 2015 - 09:01

zaalvoetbalr.gif

ZAALVOETBAL - Er werd afgelopen week begonnen met de bekerwedstrijden. In de eerste ronde waren er nauwelijks verrassingen te noteren. De beide vierdeklassers Avebe en Van Ringh moesten tegen elkaar in het strijdperk treden. In Avebe won de match tegen Van Ringh met 5-1. Het eerste team van Galacticos won met 10-2 van Beste Hypotheek. Maar ook veel gele kaarten. Galacticos-speler Kaya scoorde vier- van de tien goals. SCA Hygiene won nipt van Afterbeat met 4-3. Hoofdklasser Beautysalon Jannie won van eersteklasser MF Shipping met 10-2. Een echte verrassing was dat eerste klasser Riklis Karto Hair met 7-4 won van hoofdklasser Wilsumer Chalets.

Tweede klasser Werkmax won in nieuwe tenues met 11-1 van Bareveld, dat uitkomt in de derde klasse. Bareveld-speler Van der Velde scoorde vier doelpunten. GHV-Vastgoed leek tegen FC Titanium op een gemakkelijke overwinning af te stevenen. GHV-Vastgoed kwam op een voorsprong van 6-1. Op dat moment dachten enkele spelers van GHV dat ze er al waren. Maar daar dacht FC Titanium anders over en kwam zelfs op een 7-6 voorsprong. Maar GHV\Vastgoed-speler Huberts was het daar niet mee eens en schoot in de laatste seconden de stand naar 7-7. En er moesten strafschoppen genomen worden, wie er door ging naar de volgende ronde. Uiteindelijk miste doelman Kanninga voor Fc Titanium en doelman Eiten verschalkte zijn collega wel. En GHV-Vastgoed ging tenslotte door naar de volgende ronde.  

TTK won met 6-1 van autobedrijf. Slagerij Karel Nieland won met 7-6 van Dofine. En deze uitslag mag wel als een verrassing worden gezien. Want beide teams spelen in de tweede klas. Maar Dofine heeft wel veertien punten meer. Vireau Bloemen won met 9-4 van JW Bouw. Vireau Bloemen speelt 2 klassen hoger dan de tegenstander. Vireau Bloemen speler Vlap scoorde vijf- van de negen goals. Een kort naam maar zijn daden waren groot. In een spannende wedstrijd won het derde team van Galacticos met 6-5 van Veendam Fanatics. Kruit en Kramer won met 5-2 van Smurfit/Kappa. Gelegenheidsdoelman H.J. Kruit was een sta-in-de-weg voor Smurfit/Kappa.

Het tweede team van Galacticos won met 2-0 van Van Calker/Heikens. De laatste wedstrijd ging tussen Futsal Topbrands en Osman Gazi. Het was een spannende wedstrijd. Osman Gazi, dat een klasse lager speelt dan de tegenstander, gaf goed partij. Het was een spannende wedstrijd tot het einde. Osman Gazi kreeg een paar geweldige kansen, maar wist daaruit niet te scoren. 

En dat deed Futsal Topbrands wel. Bij de stand van 4-2 voor Futsal Topbrands leek de wedstrijd gespeeld. Maar Osman Gazi gaf niet op en scoorde ook nog 4-3. Dat was tevens ook het einde van de wedstrijd.

Er moet nog een wedstrijd worden gespeeld voor de beker en die wordt komende maandag gespeeld en ook zal die avond de loting plaats vinden in de kantine van de Wildervanckhal voor de volgende ronde.

De dames van V&Z Veendam speelden vrijdagavond ook thuis en wonnen van Nieuw Roden met 8-2. Vorige week leden de dames een nederlaag tegen Wilper Boys en ze staan tweede in de competitie.

Komende week is de laatste week van dit jaar en we beginnen weer op 6 januari 2016.