Overslaan en naar de inhoud gaan

Verslag zaalvoetbal V & Z Veendam – week 49

Door Eindredactie op zondag, 6 december, 2015 - 12:11

Hoofdklasse
Futsal Topbrands zorgde voor een grote verrassing door met 4-3 te winnen van Galacticos 1. Topbrands speelde een slim spelletje en kwam dan ook met 4-1 voor. Het werd toch nog even spannend, want Galacticos kwam nog terug tot 4-3. De coach van Galacticos stevende na de nederlaag, via de zijdeur de hal uit. Een slechte verliezer dus. TTK won met 3-0 van Sandra's Hairstudio en door deze zege staan Galacticos en TTK weer gelijk op de ranglijst, met dien verstande dat Galacticos een veel beter doelsaldo heeft. Wilsumer Chalets-Beautysalon Jannie werd in de negentiende minuut gestaakt bij de stand van 5-4. De scheidsrechter was volgens Beautysalon Jannie de 'gebeten hond'. Beautysalon Jannie liep de hele wedstrijd achter de feiten aan. De scheidsrechter had zijn handen vol aan deze wedstrijd en deelde aan Wilsumer Chalets twee gele kaarten uit. Na grove overtredingen en bij Beautysalon Jannie kreeg de coach de rode kaart door de arbiter uit te schelden. En ook daar kregen twee spelers de gele prent door aanmerkingen op de leiding. Beautysalon Jannie wilde aan het eind van de wedstrijd hun doelman wisselen en er werd een speler binnen de lijnen gebracht die niet herkenbaar was als doelman. En dat is nu éénmaal verplicht en dus gaf de arbiter de gele kaart aan de inkomende speler. Daarna viel iedereen over de scheidsrechter heen en die besloot om de wedstrijd te staken. Vervolgens ging M. Geerts nog even bij de scheidsrechter verhaal halen en ook bij hem werd het rood voor de ogen. En ook hij kon vertrekken. O.G. Team versloeg Draaijer Schilders met 5-1. En staat door deze zege mooi in de middenmoot.

Eersteklasse
Koploper autobedrijf Smid liet dure punten liggen. Er werd verloren van Xelvin met 5-2 en Sabic maakte er-drie van de vijf-goals. MF Shipping won met 5-1 van Riklis Karto Hair. De doelman van MF Shipping was een-sta-in-de-weg voor Riklis Karto. MF Shipping had geen wissel, maar wel een paar spelers die makkelijk scoorden. Bleeker en Dijksterhuis scoorden elk twee goals en nieuweling Jager was verantwoordelijk voor de vijfde goal.

Tweede klasse
Dofine won met 5-4 van SWO Veendam en staat nu op de derde plaats. Boomkwekerij Bijmolt verliet de laatste plaats door met 9-7 te winnen van slagerij Karel Nieland. K. Veentjer scoorde drie goals voor slagerij Nieland. En voor Bijmolt scoorde Stienstra vier keer en H.J. Bijmolt wist drie maal het net te vinden. Calker/Heikens-De Woldstreek werd 3-2. Calker/Heikens kwam met 2-0 voor, maar in de tweede helft kwam De Woldstreek terug op 2-2. D. Schipper scoorde voor Calker/Heikens de winnende treffer.

Derdeklasse
Regioisolatie won met 8-2 van Euromail. M. v/d Laan was drie keer succesvol voor Regioisolatie. SCA Hygiene won met 3-0 van SC Wiebri. Riviera United won met 10-1 van Bareveld. Schipper en Veen scoorden drie-van de tien- goals voor Riviera United.

Vierdeklasse
Drukkerij v.d. Kooi won met 4-2 van Afterbeat/DWS. En Veendam Fanatics won met 6-3 van GHV/Vastgoed Partners. Doordat Pizza in the box reglementair met 5-0 won van Van Ringh-dat geen team op de been kon brengen-blijft Pizza in de box aan de leiding. Team 40'ers kwam met 4-1 achter tegen CGKV de Kandelaar. Maar sleepte er toch nog een gelijkspel uit: 4-4.

Komende week beginnen we met de bekerwedstrijden.