Overslaan en naar de inhoud gaan

Kerstactie Westerschool voor Voedselbank

Door Eindredactie op donderdag, 3 december, 2015 - 08:17

ACTIE -  Westerschool Wildervank start ook in 2015 een kerstactie voor de Voedselbank Veendam-Menterwolde. Na het  succes van de afgelopen jaren, waarbij de school veel mensen een leuke kerst hebben kunnen bezorgen, laat de Westerschool zijn maatschappelijke betrokkenheid wederom zien, door weer een Kerstactie voor de Voedselbank Veendam-Menterwolde te houden. Ook Wieringa’s Knappertjes zal dit jaar de actie weer sponsoren met eigen producten en zorgt voor de dozen. De actie vindt dit jaar plaats van maandag 14 december tot en met donderdag 17 december.  

In de actieweek kunnen de artikelen voor aanvang van de lessen in de eigen klas worden ingeleverd in de dozen, die in de lokalen klaar staan. Producten dienen buiten de koelkast te kunnen worden bewaard en niet over de datum te zijn.

Ook omwonenden zijn weer van harte welkom hun gift te komen afgeven.  

Voedselbank Veendam-Menterwolde heeft vooral behoefte aan: potten/blikken groente, appelmoes, blikken soep, pannenkoekenmix, aardappels, melk, yoki, slagroom, (kerst)koekjes, (kerst)chocolade, pakken/flessen drinken, chocolademelk, chips, koffiemelk, pinda’s, bon bons, borrelnootjes, stroop, hagelslag, pindakaas, jam, chocopasta, macaroni, leverpastei, knakworstjes, rijst, kroepoek, roosvicee, tomatenpuree, koffie, mayonaise, ketchup, vruchten in blik, rookworsten en thee.

Daarnaast is er ook behoefte aan de volgende non-food artikelen: douchegel, afwasmiddel, luiers, maandverband, shampoo, tandpasta, wc-papier en keukenrollen.

De Westerschool hoopt dat ze ook in 2015 veel mensen een leuke kerst kunnen bezorgen.