Overslaan en naar de inhoud gaan

Gemeente betaalt mee aan uw zorgverzekering

Door Eindredactie op donderdag, 3 december, 2015 - 08:12

Bron gemeente Veendam

ZORGKOSTEN - Speciaal voor mensen met een laag inkomen en/of hoge zorgkosten heeft uw gemeente een zorgverzekering samengesteld bij Menzis. Deze zorgverzekering heet de ‘GarantVerzorgd’. U komt in aanmerking als uw maandelijks (netto)inkomen niet hoger is dan € 1.689 per maand. Er geldt geen vermogenstoets.

Stap over naar zorg die bij u past
Wilt u snel en eenvoudig overstappen en kijken wat u maandelijks aan premie moet betalen? Ga naar: http://www.gezondverzekerd.nl/menzis/, selecteer uw gemeente, maak uw keuze voor een pakket, beoordeel uw premie en meld u aan. Beschikt u niet over een computer met internet, dan kunt ook u naar het gemeentehuis, het Werkplein in Veendam of bibliotheek komen of wellicht kunnen familie, vrienden en kennissen u helpen.

Vragen over de verzekering
Heeft u nog vragen over de zorgverzekering of heeft u hulp nodig bij het overstappen? Dan kunt u contact opnemen met uw gemeente  tijdens het telefonisch spreekuur op maandag tot en met vrijdag van 8:30 tot 12:00 uur op t. 0598 694666 of tijdens het inloopspreekuur op dinsdag en donderdag van 8:30 tot 12:00 uur op het Werkplein aan de Jan Salwaweg 3 in Veendam.

Hulp van een Opstapcoach
Daarnaast biedt Menzis u een Opstapcoach aan. De Opstapcoach kan u helpen bij het overstappen. De Opstapcoach heeft spreekuur van 9:30 tot 11:00 uur op:

  • Maandag 28 december (Het Werkplein, Jan Salwaweg 3 in Veendam).