Overslaan en naar de inhoud gaan

Jongerenwerk Veendam in actie voor Youth for Food

Door Eindredactie op woensdag, 2 december, 2015 - 09:00

20151201_Team Break jongerenwerk_00.jpg

ACTIE - Vanuit het Jongerenwerk Compaen is er een jaarlijks initiatief waarbij er iets voor een goed doel georganiseerd wordt. Dit jaar is ervoor gekozen om een inzamelingsactie te organiseren voor de Voedselbank in Veendam. Deze actie genaamd 'Youth for Food' wordt georganiseerd op 17 december van 17.00-22.00 uur. Er zijn steeds meer mensen die, om verschillende redenen, bij de Voedselbank terecht komen. De vrijwilligers en werknemers van de Voedselbank staan steeds meer onder druk om toch nog een leuk weekpakket samen te stelen. De medewerkers en de jongeren van Jongerencentrum Break! willen samen proberen een leuke aanvulling op deze pakketten te verzorgen.

 'Youth for Food' zal bestaan uit verschillende muzikale optredens van diverse bands, dansers en individuele artiesten. Tevens zal er buiten bij Compaen een kerstmarkt zijn waar kraampjes met leuke kerstproducten, een levend kerststal en een winterbarbecue te vinden is. Daaromheen kunt u genieten van warme chocolademelk, koffie en thee, kniepertjes en oliebollen, die vervolgens genuttigd kunnen worden op een verwarmd terras. Verder is er een veiling van spullen die gedoneerd zijn door bedrijven uit Veendam. En men kan mee doen aan een workshop songwriting. Kortom één en al gezelligheid voor iedereen.

De entree voor deze avond is gratis, maar we willen u vragen een product mee te nemen (zie lijstje). U kunt deze in de daarvoor bestemde kar bij de ingang van Break! deponeren. Na deze avond zullen we dan alle producten en de winst van alle activiteiten aan de Voedselbank overhandigen.

17 december vanaf 17:00 uur bent u van harte welkom bij Compaen Veendam, gevestigd in het Veencompas gebouw. Het adres is Jan Salwaplein 3, 9641 LN Veendam.
De dag/avond zal om 22:00 uur eindigen.

Tot de 17e !

Team Break Jongerenwerk Compaen Veendam