Dames van ZPC Bubble scoren weer!

Door op maandag, 30 november, 2015 - 13:18

ZWEMMEN - Na de winst van vorige week, stond er afgelopen zondag een zware wedstrijd te wachten voor de dames van ZPC Bubble. We speelden tegen de nummer 3 in de competitie, het team van De Plons/Moby Dick uit Coevorden. Ze stonden dus een aantal plekken hoger. Het hele team was een beetje zenuwachtig voor de wedstrijd, maar er werd rustig gespeeld en het bleef ook een rustige wedstrijd.

In het eerste kwartje scoorde Marieke Velt de 1-0 voor Bubble. In het tweede kwartje maakte Daphne Gerringa daar 2-0 van. Helaas volgde er in dit kwartje ook de 2-1 van de tegenstander.

Na de rust kreeg Anneke Plagge een strafworp tegen en hieruit kwam de 2-2. Gelukkig herpakten we ons snel en Marieke scoorde de winnende 3-2 nog in de derde periode. In de vierde periode zijn er alleen nog twee uitsluitingen geweest, eentje voor Bubble en eentje voor De Plons, maar hieruit zijn geen doelpunten meer gekomen.

Na deze overwinning zijn de dames een plekje gestegen en staan we 4e in de competitie! Zowel alle dames als ook coach Henk zijn ontzettend trots op deze wedstrijd. 19 december is pas weer de volgende wedstrijd en tevens laatste wedstrijd van dit jaar, tot die tijd hebben we eventjes rust.