Regio

Sinterklaasdisco groot succes in Muntendam!



20151130_Stichting_Jeugdwerkgroep_Muntendam_IMAG0116.jpg

MUNTENDAM - Afgelopen vrijdag werd er een Sinterklaasdisco georganiseerd door de Stichting Jeugdwerkgroep Muntendam. Deze werd gehouden in het dorpshuis De Menterne in Muntendam. De muziek werd verzorgd door de dj`s Martin en Tim. Het was een disco voor de basisschooljeugd en wat voor een disco, het werd een dolle boel.

De goede Sint en zeven Zwarte Pieten waren al vroeg aanwezig, gelijk al toen de eerste discogangers binnen kwamen. Maar er druppelden ook heel veel mini-pietjes binnen zodat het er na een uurtje zwart zag van de pieten. Na een welkomstwoord ging de Goedheiligman en zijn gevolg aan het swingen waarbij zelfs de polonaise niet vergeten werd. 

20151130_Stichting_Jeugdwerkgroep_Muntendam_IMAG0118.jpg

Ook werd er een wedstrijd gehouden tussen de ouders en de kinderen. De kinderen konden natuurlijk veel beter sinterklaasliedjes zingen en daar ook nog eens beter op konden dansen dan de ouders. De kinderen wonnen de wedstrijd glansrijk.

Er waren maar liefst 90 kinderen aanwezig en zeker 40 ouders. Na een gezamenlijk gezongen Dag Sinterklaasje werden Sinterklaas en zijn Pieten uitgezwaaid en kon iedereen beamen dat de Sinterklaasdisco wederom een groot succes was.