Overslaan en naar de inhoud gaan

Verslag zaalvoetbal V & Z – week 48

Door Willem van der Werf op zondag, 29 november, 2015 - 11:23

zaalvoetbalr.gif

Hoofdklasse
Sportplein pakte groots uit en won met 10-1 van TTK. TTK was met alle toppers in de gelederen aan de wedstrijd begonnen. Vanaf de beginfase liep het niet bij TTK en zodoende kon Sportplein hiervan profiteren. De verrassing was compleet. B.J. Eikens en K. Slagter scoorden elk drie keer voor Sportplein. Door de nederlaag van TTK gaat Galacticos 1 alleen aan de leiding. Omdat ze met 10-5 wonnen van Sandra's Hairstudio. Sportplein-speler Bahceci scoorde vijf- van de tien goals. Futsal Topbrands herstelde zich van de nederlaag van vorige week, door te winnen van O.G. Team: 5-2. Wilsumer Chalets won voor de tweede keer op rij en deze keer werd Draaijer Schilders verslagen: 6-3.

Eersteklasse
In deze klasse werd gelijk een topwedstrijd gespeeld. Autobedrijf Smid haalde nipt uit tegen MF Shipping en won de partij met 4-3. Het was een leuke en spannende wedstrijd, maar uiteindelijk trok Autobedrijf Smid aan het langste eind. En heeft nu vijf punten meer dan Osman Gazi en MF Shipping. Galacticos 2-Clias van der Laan verzekeringen werd 2-2 in een sportieve wedstrijd. Ciseaux D’or krijgt de smaak van het winnen te pakken. Nu werd er in een te harde wedstrijd met 6-3 gewonnen van Beste Hypotheek. Ciseaux D’or kwam met 5-0 voor en het leek nog even spannend te worden, omdat Beste Hypotheek terug kwam tot 5-2. Maar verder kwamen ze niet.

Tweedeklasse
Koploper Kuko Kozijnen won met 6-1 van Kruit en Kramer dat in het eerste kwartier nog goed mee kon komen. Daarna liet Kuko Kozijnen zien dat ze terecht bovenaan staan. De Woldstreek-SWO Veendam was vanaf het begin tot aan het einde van de wedstrijd spannend. Steeds kwam één van de teams weer terug van een achterstand en uiteindelijk werd de uitslag: 9-9. F.J. Weijzig kreeg twee keer een gele kaart. De tweede gele kaart kreeg hij voor een schwalbe, maar volgens de speler werd hij gehaakt en viel daardoor. Voor de Woldstreek scoorden F.J. Weijzig en v/d Wenden elk drie keer. Voor SWO Veendam deden dat P. Oosting en C. van Dijk. OlRO Workwear won met 4-3 van Calker/Heikens. Met een geweldige goal van D. Hofman van Calker/Heikens en bij OLRO Workwear scoorde R. Brongers twee keer.

Derdeklasse
Koploper Riviera United won met 8-1 van Galacticos 3. M. Lohman en J. Puister scoorden elk drie keer en J.L. Puister deed het met twee goals ietsje minder. Smurfit/Kappa-FC Titanium werd 5-1. Daardoor blijft FC Titanium in degradatie gevaar.

Vierdeklasse
In deze klasse wonnen de bovenste teams allemaal en door deze uitslagen lijkt het er op dat ook deze drie teams de dienst gaan uitmaken, wie er kampioen wordt. Afterbeat won met 14-5 van Avebe, door ondermeer acht goals van J. Bijl. Pizza in the Box won met 10-4 van Van de Wiel, door ondermeer vijf doelpunten van Swama. GHV/Vastgoed Partners liet CGKV De Kandelaar met lege handen achter en won met 9-1, door ondermeer zes doelpunten van Huberts. GHV Vastgoed Partners staat nu eerste met 22 punten uit negen wedstrijden. Daar achter staat Pizza in the Box, met een punt minder, maar ook een wedstrijd minder gespeeld. DWS/ Drukkerij-v.d. Kooi won met 5-3 van Team 49érs.

In week 50 beginnen we met de bekerwedstrijden en op 18 december is voor 2015 de laatste speeldag. We gaan het nieuwe jaar weer beginnen op 11 januari. Zoals het nu lijkt beginnen we ook in het nieuwe jaar met een competitie voor de jeugd van Winkler Prins. Deze wedstrijden worden gespeeld in sporthal Ruitershorn in Muntendam. Op vrijdagmiddag, te beginnen op 8 januari vanaf 16.00 uur. Er hebben zich inmiddels 11 teams aangemeld. We doen dit samen met de Winkler Prins.